Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon beteg ha erre vártam már régóta?
Tegnapi nap folyamán vásároltam egy elég jó autót, amit már régóta szerettem volna. Eddig rengeteg lány vert már át engem és használt ki,pedig sosem szolgáltam rá. A legrosszabb az egészben,hogy nem is tudom miért,mikor szerintem nem is nézek ki rosszul,intelligens vagyok midnehez hozzá tudok szólni, van egyéniségem.. és mégis ezt kaptam. Csomószor olyan csajok ráztak le,akik tipikusan most nem beképzeltségből írom,de 3 szinttel alattam vvoltak minden téren. Én akkor elhatároztam,hogy egy nap még nagyon csúnyán vissaz fogom ezt adni nekik. És ez most jött el. Megpróbálom én is úgy átverni őket,mint ők tették és kihasználni. Ez elítélendő? Egyébként ezt se nagyképűségből,de nem érdekel ha az egyáltalán,hiszen erre vártam és végre itt van..: Csak érdekelne a véleményetek!
Kösz!
Jól teszed! Kölcsön kinyír vissza jár:)
Csak arra kérlek, hogy az olyan csajokat szívasd, akik megérdemlik, akiken egyértelmüen látszik, hogy ribik. ne azt a maroknyi kis normális nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!