Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után nem eszek nem iszok, vese beteg vagyok és érzem hogy rossz mit teszek. Annyira fáj hogy vége a kapcsolatomnak, hogy magam kínozom. Mennyi idő mire jobb lesz?
Hát haver menj el jógázni aztán jobb lesz.
Akkor is menj el jógázni legalább emberek közt leszel lazítasz egy kicsit.
Ilyenkopr azt mondom érdemes egy kicsit költeni magunkra.
Na sok okos válaszoló... Amúgy ha kimozdulsz, az tényleg segít, akár a természetbe mész, akár emberek közé. Te tudod mi hat rád jobban.
Amúgy nekem ez a legmélye, mindössze 3-4 napig szokott tartani, de addig a szervezetem folyamatos stresszben van. Utána viszont kifárad, vagy nem is tudom, de valamivel jobb lesz. Egy biztos, a legrosszabb amit tehetsz, ha otthon begubózol a szobába, ne adj isten nézegeted a képeit, vagy hogy épp mit posztol facere... Azt felejtsd is el.
Mozdulj ki, menj el a barátnőiddel valahova, vagy csinálj bármit, még a házimunka is segít, lényeg, hogy ne emészd magad otthon. Nekem még az olvasás is segít. Fel a fejel! :)
n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!