Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogorvosi kezelés előtt...

Fogorvosi kezelés előtt használhatok fájdalomcsillapítót vagy lidokain tartalmú szájfertőtlenítőt?

Figyelt kérdés
Fogorvoshoz kéne mennem, de félek mert eléggé fáj a fogam. Több rossz fogam is van, legalábbis több fáj. Van, amelyik lyukas, de olyan is aminek látszólag semmi baja. Az egyik már korábban is volt tömve, de ismét fáj (ezt 100%, hogy gyökérkezelni fogja). Töméshez nem használ érzéstelenítőt. Gyökérkezeléskor is csak elvétve. Ekkor többször is jeleztem, hogy kaphatnék-e, de a válasz az volt hogy minek mikor most sem fáj, akkor később sem fog. Már szinte ordítottam mikor tépkedte az idegeket.

2014. máj. 26. 19:21
 1/7 A kérdező kommentje:
Egyáltalán segítene valami?
2014. máj. 26. 19:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az segítene, ha másik fogorvoshoz mennél...
2014. máj. 26. 19:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjük ott, hogy a betegnek joga van érzéstelenítőt kapni! Keress másik dokit
2014. máj. 26. 19:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Eddig csak ennél voltam. Más fogorvos is van a városban, de időpontot kéne kérnem, ahhoz pedig már nincs türelmem. A családban már volt aki másik fogorvosnál próbálkozott, de az nem volt hajlandó kezelni, mert más rendelőhöz tartozunk utca szerint (remélem lehet érteni, nem tudom hogyan hívják ezt)
2014. máj. 26. 19:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Menj magándokihoz.

Azok mindenhez adnak érzéstelenítőt

2014. máj. 27. 21:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezek a körzeti dokik sajnos sokszor borzasztóak
2014. máj. 27. 21:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Él még ember, aki nem magánklinikára jár fogorvoshoz? Ha nincs türelmed időpontot kérni, akkor élvezd a fájdalmat tovább! Már bocs, de most erre mit mondjak? Miből tart időpontot kérni? Egy telefon és kb két perc. És nem kell mindenféle házi praktikával szarakodnod, hanem kapsz egy rendes és fájdalommentes ellátást.
2014. máj. 28. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!