Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Loptátok már el valaki bugyiját?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg szereztetek már más relikviát?
És szerintetek ez mennyire beteges?
2014. júl. 28. 23:35
1/10 anonim válasza:
Piacon nyitni kéne használt bugyis szekciót:D
3/10 anonim válasza:
én nem, de a volt barátom mikor még jártunk, ellopta tőlem 2 bugyim. azóta sem kaptam vissza őket, pedig az egyik a kedvencm volt :(
4/10 anonim válasza:
Ez szerintem nem beteges.
Van egy csaj aki tetszik és simán tudnék tőle lopni egy bugyit.
Már számtalanszor eljátszottam a gondolattal, hogy ellopok tőle egyet és megmondom neki, hogy akkor kapja vissza ha én adhatom fel rá. :)
Sajnos a kiszemelt viselkedése és hangulata olyan mint az időjárás.
Nagyon el kellene találnom azt a pillanatot amikor kapható lenne ilyenre, ha meg nem sikerül akkor egy életre elvágtam magam
5/10 anonim válasza:
,,megmondom neki, hogy akkor kapja vissza ha én adhatom fel rá. :)"
Inkább vesz egy újjat :D
6/10 anonim válasza:
Pontosan már nem emlékszem, de jó sok éve táborban mintha átkerült volna a fiúszobába egy lány bugyija. Lehetséges, hogy bent voltak néhányan beszélgetni a csajoknál, a bugyesz meg nem volt teljesen elrakva és "lenyúlták".
7/10 anonim válasza:
Egyszer haverral részegen elvettük egy csaj cipőit és szétosztottuk egymás között.
8/10 anonim válasza:
Attól még lehet fantáziálgatni.
Az embernek ezt a csepp örömét is elvennéd? :D
9/10 anonim válasza:
Szerintem nem beteges :P Igazából szerintem tök aranyos és izgató. :$
/L
10/10 anonim válasza:
a volt páromtól, mikor először utaztam Angliába. ( ja, és nem tisztát ... igen, ilyen malac vagyok 😈 )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!