Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az fair hogy sok 60-70 kilós nő is fintorog egy pocakos férfire?
Teljesen fair. 64 kiló vagyok úgy, hogy már 7 éve sportolok, sokat nyom rajtam az izom. Most akkor azért, amit a mérleg mutat, el kellene néznem a hájas hasat?
De még ha nem sportol a nő, akkor sem köteles összejönni olyannal, akihez nem vonzódik.
Hagyjuk már, hogy 60 kg kövér... :D
Ezen a tartományon belül minden az életmódtól és a magasságtól függ.
Én 172 cmhez vagyok 53 kg és rendesen zsíros a hasam. Mi az oka? A rossz kajálás, ülőmunka, mozgásszegény életmód és alapvetően vékony alkat, tehát a csípőm keskeny és melleim pl nem igazán vannak. Unokatesóm ugyanehhez a magassághoz 65 kg, csupa izom, karcsú derék, kerek idomok, egyenes tartás stb.
Annyira uncsi már ez a kilózgatás, hogy beszarok. Amúgy meg elálrulok egy titkot: a 150 kilós nők is ahhoz vonzódnak, akihez akarnak. Tedd túl magad ezen az érzelmi megrázkódtatáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!