Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tényleg ilyen reménytelen a helyzet az átlagos férfiaknak, és tényleg ilyen magas a nők elvárása, akkor miért ilyen olcsó még mindig a prosti?
Egy nevén nem nevezett weboldalon akit mindenki ismer, simán vannak 10/9-es külsejű 20 év körüli csajok akik még a mostani inflációs válság ellenére is teljesen megfizethető árakon csinálják. Még egy sima melós számára is megfizethető.
Ez abból a szempontból is meglepő, hogy egy "normális" nő már sokkal drágább mint egy prosti. Ha megnézzük mik a normális nők elvárásai: milliós fizetés, saját lakás, márkás autó, méregdrága nyaralások meg úgy alapjáraton is költsél rá sokat mert ő a hercegnő ugye.. ehhez képest a prosti az fillérekért van, és kedvedre válogathatsz a fiatalabbnál fiatalabb pipik közül.
Akkor hol az ellentmondás ebben? Ha tényleg olyan rossz a helyzet hogy már egy átlagos csúnya ne adj isten korosodó és túlsúlyos nőknek is extra jó pasi kell, akkor miért nincs nagyobb kereslet a prostikra? Valaki tényleg segítsen mert nem értem.. nem jön ki a matek.
Normalis ferfi nem ugy keres nőt hogy melyik az olcsóbb hanem melyik az értékesebb mert igényeik vannak. Nem mindenki martaná bele egy pe.atiba.
Sőt a klienseik 90%-a impotens akivel 1 órát is izzadnak mire végre valami akcio van,a többi meg szűzfiú,meg pancser incelek meg pár kíváncai hülyegyerek.
Az alja réteg szükségletei.
Nekem egyszer még 16-18 éves koromban azt mondta egy akkor 50 körüli férfi ismerősöm, hogy jegyezzem meg, hogy mindíg az a nő a legolcsóbb, akit alkalmanként kifizetsz.
Akkor még hülyének néztem, de mára már én is megtanultam a saját bőrőmön, hogy mennyire igaza volt, és mennyire bölcs ember volt.:)
Jaj, ezek a "szintek" itt a gyakorin!
Az emberek 90%-ának vagy nincs jó kapcsolata, vagy 2-3 évente mással van "jó" kapcsolata.
Az a férfi aki meg végigcsinált egy válást, az pontosan tudja, hogy olcsóbb lett volna végigk.rvázni az egész életét!
Egy szakitással vki ugy erzi a pénzét veszitette el,más meg úgy,hogy az élete egy részét veszitette el.
Nagyon sok különbség van pasik es pasik kozt. Egyikkel érdemes lenni másikkal meg nem az.
"hogy egy "normális" nő már sokkal drágább mint egy prosti"
Maradj is a prostiknal. Mindenki jobban jár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!