Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire igaz amit egy cikkben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz amit egy cikkben olvastam, hogy a mai világban már az a normális ha a nő kezdeményez, most már a nők "dolga" a kezdeményezés?

Figyelt kérdés

Olvastam egy ilyen cikkben, hogy a társkeresés dinamikája az utóbbi 10 évben meredeken megváltozott. Most már a nők válogatnak, így a kezdeményezés szerepe is egyre inkább az övék, hiszen már nem úgy van mint régen hogy a nő érezze magát megtisztelve hogy egy férfi kezdeményez nála, hanem fordítva.

Még olyan véleményeket is olvastam ennek a cikknek az alján, hogy sok nő már bunkóságnak és tapintatlanságnak érzi ha egy férfi kezdeményez pl. szórakozóhelyen, buszon vagy valami nyilvános helyen, mert hát miért hozza kellemetlen helyzetbe? Amiben van is ráció, hiszen neten is kismillióan állnak sorban egy nőnél, pont nem arra vágyik egy nő, hogy ha lemegy valahova akkor még ott is nyomuljanak rá. Meg tudom érteni hogy zavaró lehet a sok kezdeményező.

Ti egyetértetek azzal, hogy a mai világban már azaz egészséges, az a normális, ha egy nő kezdeményez?

2023. júl. 10. 20:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%
Csak szeretnéd, öcsém, mert már annyira töketlenek vagytok, hogy még ez is nehezetekre esik. És még ideológiát is gyártasz hozzá🤦‍♂️
2023. júl. 10. 21:39
 12/19 A kérdező kommentje:
Milyen töketlenek? Pont hogy a nők panaszkodnak arra, hogy túl sok férfi kezdeményez.
2023. júl. 10. 21:48
 13/19 anonim ***** válasza:
70%
Az azt jelenti, hogy túl sok számukra nem szimpi férfi kezdeményez náluk nem pedig azt, hogy ők akarnak kezdeményezni mindenképp N
2023. júl. 10. 22:39
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
A kezdeményezés elég rossz szó. Nekem legalábbis azt jelenti, hogy már van egy szimpátia a két fél közt. Inkább bepróbálkozásnak nevezném, amit írsz, amikor bárkihoz odamész az utcán, mert csinike.
2023. júl. 10. 23:49
 15/19 anonim ***** válasza:
97%

Ha csak erről van szó, amit a nyitóban kifejtettél, akkor ez régebben is így volt.

A gazdasági és más okokból elrendezett házasságoktól eltekintve mindig kellett a nő jelezzen, és a férfi fel kellett ismerje, hogy a nő jelzett-e.

Ha a férfi is lépett elsőnek, utána akkor is figyelnie kellett, nincs-e terhére a nőnek, az biztatja, hívja-e, különben nem működik köztük a finom kommunikáció és akkor hogyan is akarhatnak intim kapcsolatot egymással?...

2023. júl. 11. 00:57
 16/19 anonim ***** válasza:
58%
Jó beteg vagy ha egy cikk bemesélhet neked ekkora phaszságot! Látszik hogy fogalmad sincs az életről, a párkapcsolatokról meg még ennyi sem!
2023. júl. 11. 01:24
 17/19 anonim ***** válasza:

Igazából az a baj, hogy a férfiak nem veszik észre a jeleket, hogy mikor lehet, és mikor nem lehet kezdeményezni. Ha sorban odamész 10 nőhöz, akikről leír hogy nem tetszel nekik, akkor azzal 10 nőnek okoztál kellemetlenséget. Így nem csoda, hogyha a nők általánosságban ezt nem díjazzák.

Ettől még sokan vágynak az “igazi” férfira, aki felszedi őket. Tisztább lenne, ha tényleg a nők kezdeményeznének csak. De mint írtam, erre nem sokan vágynak.

Marad az hogy férfi leszel, és megtanulod érteni a jeleket. (Vagy lemondasz róla hogy legyen nőd, mint én. Az is egy Valid döntés.)

2023. júl. 11. 10:58
 18/19 A kérdező kommentje:

Ez milyen hülyeség, hogy nem veszi észre a jeleket?

Te amikor sétálsz a Deák Ferenc téren vagy bármilyen zsúfolt helyen, vagy akár buszon is küldesz jelet minden egyes pasinak aki tetszik neked?

2023. júl. 11. 11:04
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
18. Eleve a viselkedése a jel, ha ismeretlennel akarsz ismerkedni. Ha csak úgy random odamész valakihez aki tetszik, és megkérdezed hogy akar e ismerkedni, akkor nem csoda hogy nem akar. Látni kell hogy érdeklődik e, szol e hozzád magátol… meg ilyenek. Amúgy meg csávó vagyok, és vidéken lakom… 🤣
2023. júl. 11. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!