Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire igaz amit egy cikkben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz amit egy cikkben olvastam, hogy a mai világban már az a normális ha a nő kezdeményez, most már a nők "dolga" a kezdeményezés?

Figyelt kérdés

Olvastam egy ilyen cikkben, hogy a társkeresés dinamikája az utóbbi 10 évben meredeken megváltozott. Most már a nők válogatnak, így a kezdeményezés szerepe is egyre inkább az övék, hiszen már nem úgy van mint régen hogy a nő érezze magát megtisztelve hogy egy férfi kezdeményez nála, hanem fordítva.

Még olyan véleményeket is olvastam ennek a cikknek az alján, hogy sok nő már bunkóságnak és tapintatlanságnak érzi ha egy férfi kezdeményez pl. szórakozóhelyen, buszon vagy valami nyilvános helyen, mert hát miért hozza kellemetlen helyzetbe? Amiben van is ráció, hiszen neten is kismillióan állnak sorban egy nőnél, pont nem arra vágyik egy nő, hogy ha lemegy valahova akkor még ott is nyomuljanak rá. Meg tudom érteni hogy zavaró lehet a sok kezdeményező.

Ti egyetértetek azzal, hogy a mai világban már azaz egészséges, az a normális, ha egy nő kezdeményez?

2023. júl. 10. 20:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
86%

Lehet, hogy a nagyon fiataloknál igen. Én meg azt szeretem, ha a férfi kezdeményez. Én legalábbis biztos nem fogok.

43N

2023. júl. 10. 20:56
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Egészséges? Ez mit jelent itt?
2023. júl. 10. 20:59
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Linkelnéd a cikket?
2023. júl. 10. 20:59
 4/19 anonim ***** válasza:
20%
Teljes mértékben igaz. Sokáig az emancipációért küzdöttek, ez is beletartozik.
2023. júl. 10. 21:00
 5/19 anonim ***** válasza:
78%
Sehol nem tapasztalok ilyet. Sokat járok, jártam bulikba, mindig a férfiak kezdeményeznek.
2023. júl. 10. 21:02
 6/19 anonim ***** válasza:
60%
4-es, akkor az emancipáció jegyében te elkezdtél vonzódni a tüsi hajú, szőrös nőkhöz, ugye? Hisz számodra ezt jelenti az egyenjogúság.
2023. júl. 10. 21:03
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Az emancipáció nem az egyformaságot jelenti, hanem az egyenlő jogokat emberként.
2023. júl. 10. 21:03
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, amúgy mi a kérdésed indíttatása? Szeretnéd, ha a nők kezdeményeznének?
2023. júl. 10. 21:06
 9/19 anonim ***** válasza:
86%
Baromság. Nem kell ám a neten megjelenő minden firkalmanyt igaz aki vennék.
2023. júl. 10. 21:11
 10/19 anonim ***** válasza:
94%

Fiataloknál sincs így. Viszont a semmiből kezdeményezni szerintem is tapintatlan, ha pl világomról nem tudok, csak bámulom a mobilom, akkor ha valaki hirtelen belemászna az aurámba, nem hiszem, hogy szimpatikusnak tartanám. Ellenben az említett eset azért nem olyan gyakori (nálam), általában bámészkodom, szóval ha valaki szimpi, arra biztos ránézek párszor vagy valami, akkor odajöhet nyugodtan.

De részemről is oké félig-meddig a kezdeményezés, most van egy srác, akit ismerek látásból egy ideje, nála pl keresem az alkalmat, mikor tudnék valamiből beszélgetést kezdeményezni, csak vagy alkalom nincs, vagy épp nem vagyok olyan kedvemben, hogy értelmesen viselkedjek. :D De nyilván randira nem fogok elhívni senkit, pláne nem egy idegent.

2023. júl. 10. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!