Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Munkatárs felé kezdeményezés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkatárs felé kezdeményezés után mit gondolhat?

Figyelt kérdés

Harmincas nő vagyok. 5 éve együtt dolgozunk, többen, az egyik negyvenes férfi kolléga sok időt tölt a környezetemben, bókol, viccelődik, véletlenül hozzámér. Megadta a mobilszámát egyszer munkaügyben, ráírtam...kultúrember módjára, de gyakorlatilag kezdeményeztem. Erre félrehívott az irodájába és azt mondta, amúgy kedvesen, hogy ő csak barátkozik velem és ez maradjon is így. Hát leforrázott, de rendben, maradt egy felületesebb, de jó kollegális viszony. Kevesebbet jött oda hozzám, volt hogy rám se nézett, gondolom, hogy meg ne tévesszen a viselkedése. Ez volt egy éve... Most pár hete megint jön gyakran, olyan közel lép hozzám, hogy zavarba jövök, megérinti a vállamat, kérdezget mikor mit csinálok, de ennyi. Ez most mi szerintetek?

Én csinos, ápolt nő vagyok, ő átlagos férfi, semmi extra gyakorlatilag. Mit gondoltok? Biztos, hogy többet nem írok neki. :D

2023. máj. 9. 00:01
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Az előző esetből tanulva semmi többet nem látnék bele. Barátkozik nyílván érdekled mint barátot de ennyi. Ha többet akar majd kezdeményez. Ha várni akarsz rá akkor várj de ha ennyi idő alatt nem akart semmit sanszos hogy ezután sem fog.
2023. máj. 9. 00:25
 2/9 anonim ***** válasza:
87%

Gondolom már eltelt annyi idő, hogy elfelejtődött a kínos szituáció, így viselkedhet természetesen-vagyis úgy, ami neki természetes. Valószínűleg szeret flörtölni. Szórakoztatja magát.

Ha kellemetlen neked ahogy viselkedik, akkor kerüld. Ha jól esik vele flörtölni, akkor csak tessék.

2023. máj. 9. 00:26
 3/9 anonim ***** válasza:
36%

Az eddigi szukája kidobta, most másikat keres, a személyedben.

Innentől rajtad múlik, hogya régebbi elutasítáása után hajlandó vagy-e mégis összeállni vele.

2023. máj. 9. 00:28
 4/9 A kérdező kommentje:

2,3 ezekre tippelek én is. Semennyire nem beszél a magánéletéről, szóval nem tudom mizujs.

Nem várok rá konkrétan, inkább az van, hogy nagyon erősen vonzódok hozzá, mikor olyan közel jön, hogy érzem a teste melegét, akkor teljesen készen vagyok. Lehet, hogy látja rajtam és ez szórakoztatja? De amúgy egy nagyon kedves, korrekt ember, nem egy disznó, aki szórakozik az emberekkel, ezért nem tudom hova tenni. Múltkor mondtam, hogy na elindulok haza, akkor mondta, hogy "bár én is veled mehetnék" akkor ránéztem, tartotta a szemkontaktust, el kellett kapnom a pillantásomat. Szóval nem értem, tudja, hogy tetszik nekem, ha semmit se akar, nem kéne adnia alám a lovat.

2023. máj. 9. 00:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne gondold túl!

Ő kijelentette, hogy csak barátként kezel, ezért többet nem is vár el tőled. És ugyebár „a király szava törvény”.

Nyugodtan kezdeményezz másik férfinél… :D

2023. máj. 9. 06:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Legtöbbször amit egy férfi konkrétan kimond,azt úgy is érzi és gondolja.Értek ezalatt negatív,illetve pozitív töltetű dolgokat is.Nyilván nem mindenki,de sokan.Tehát nincs körítés,nincs taktika,neki nem kellesz,mert ha így lenne,arról tudnál...

Szerintem jobban járnál az elengedéssel,tőle semmire sem számíthatsz romantikus értelemben.

2023. máj. 9. 06:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Lepj mar tul rajta, o eszrevette, hogy bejon neked, de inkabb elmondta szemelyesen, hogy pontosan hogy o mit gondol.
2023. máj. 9. 08:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Barátkozik, olyan fajta típus, aki megérinti a vállad, hogy nyomatékot tegyen a dumának, hogy jobban odafigyelj, szereti a testi közelséget baráti alapon, de többet nem szeretne nemhiába mondta!
2023. máj. 9. 09:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt, amit mondott: barátként tekint rád.
2023. máj. 9. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!