Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak miért mindig akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért mindig akkor értik meg hogy kellettek egy nőnek, amikor az már továbblépett?

Figyelt kérdés

Van egy srác akiért egy évig odáig voltam.. 9 évvel idősebb tőlem, tehát tapasztaltabb is, munkahelyi dolog. Női megérzésem az volt, hogy többet szeretne velem, de egyszer kijelentette, hogy nem szarunk oda ahol eszünk (munkatársak vagyunk) .. Igaza volt és van is persze, ennek ellenére mégis éreztem továbbra is a vonzódást, felőle is. Vártam rá, 1 évig. Nehezen de rendberaktam magam és elengedtem a dolgot annyira, hogy más felé nyissak. Ő ezt megtudta. Amikor kiderult számára hogy randizok valakivel, eléggé szitkozódott. Most egyre kommunikatívabb, közeledőbb, kedvesebb. Látom, hogy beszélni akar velem, de olykor csak néz, hezitál, majd egy szó nélkül megy a dolgára.

Miért van ez??

2023. júl. 10. 01:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Akárhonnan is nézem, ez nem akar tőled semmit. Se most, sem akkor.

Ne dőlj be neki, csak szórakozik veled. Nyilván imponált neki az egy évig tartó rajongásod. Férfi megérzés ez is hogy ő látta rajtad hogy tetszik neked.

Legyen tartásod és szard le.

2023. júl. 10. 06:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az egójának rossz, hogy te már nem érte rajongsz. Ennyi.
2023. júl. 10. 06:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ő azt úgy gondolta, hogy te mással se fogsz ismerkedni. De ha már mindenképpen a munkahelyről dug meg valaki, akkor mégis inkább ő legyen az. Férfilogika.
2023. júl. 10. 07:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Volt mar errol kerdes es kaptal normalis valaszt is.

Az egoja miatt van ez…

2023. júl. 10. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!