Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy megakadtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Krómgyűrű kérdése:

Miért van az, hogy megakadtam a továbblépésben egyetlen egy lány miatt?

Figyelt kérdés

Szóval adott egy lány, akit már jó hosszú ideje nem láthatok, letiltott Facebook-on, azonban én tokától bokáig bele voltam esve.

Sok barátom mondja, hogy lépjek tovább, engedjem el, felejtsem el, keressek más lányt. Na ez az, ami nem megy! Nem tudok továbblépni, pedig ennek a fenti esetnek is már lassan 3 éve..

Van bőven hobbim, szórokazok, de a csajozás nem megy, sőt....

Az éven akadt egy lány, aki próbál gyakran keresni. Nem csúnya és nem buta, de valahogy nem passzol hozzám. Azt vettem észre, hogy szó szerint menekülök e lány elől. Múltkor a boltban láttam meg, röhejes, de sarkon fordultam és elinoltam.

Kollégám is össze akar hozni egy lánnyal, habár vele munkám során gyakran szóba állok, de viszolygok tőle.

Szóval mindenkitő tartom magam.

Mit csináljak?

Esetleg van még esély, hogy a korábbi lánnyal felvegyem a kapcsolatot, például más helyen ráírnék? Milyen reakciója lehet? Nem túl zavaró ez, hogy egyszer 3 év után feltünök, hogy "Szia, emlékszel rám" dumával?

Kérlek segítsetek!

2021. nov. 7. 16:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi volt köztetek 3 éve, miért tiltott le? Randi, kapcsolat, szex?
2021. nov. 7. 16:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Igazából csak udvaroltam neki, legalábbis próbáltam. Azonban akkoriban elég ratyimatyi voltam, be voltam tojva. De a kölcsönös érdeklődés meg volt.
2021. nov. 7. 17:34
 3/8 Lachesys ***** válasza:
100%
Ha letiltott, hagyd békén, nem akar veled foglalkozni. Beteges kissé, hogy nem bírsz 3 éve továbblépni egy kudarcon ami még kapcsolatig se jutott el, tehát nem ismerted igazán a lányt, egy felépített alomkepet kergetsz.
2021. nov. 7. 17:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, nem volt kölcsönös az érdeklődés, ha letiltott úgy, hogy még az ismerkedésig sem jutottatok. Felejtsd el!
2021. nov. 7. 17:55
 5/8 A kérdező kommentje:

Volt egy fajta ismerkedés, de nem teljesedett ki. Pont azért, mert személyesen nem voltam a helyzetek magaslatán, ezért online írtam rá (itt rontottam el), ahol pár nap után tiltott.

Aztán pár hónap múlva megint közeledett felém, de akkor szintén eldobtam magam nála.

Akkor segítsetek abban, hogy tudnék örlődés nélkül élni.

2021. nov. 8. 12:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Fordulj szakemberhez, mert sajnos ez tényleg beteges.
2021. nov. 12. 07:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Állj elé és személyesen hívd el valahova. Ha ott azt mondja nem, akkor tudod hogy mindent megtettél és egyszerűbb lesz elengedni. Ha igent mond, akkor meg tied a pálya! 🙂
2021. nov. 12. 08:14
 8/8 anonim ***** válasza:

jezusom, hat nem egyertelmu, hogy LE VAGY TILTVA, nem akar toled semmit??! hagyd mar beken szerencsetlent.

ha le is tiltott, nem csak kikosarazott, akkor nagyon irritalhatod. csak azert en pl. nem

tiltok senkit, mert probalkozik es nem jon be, ahhoz, h tiltas legyen a vege, zaklatnia kell vagy nagyon bunkonak lenni. tehat a csajt nagyon zavarhatta a nyomulasod. lepj tul rajta.

2021. nov. 12. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!