Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol van nagyobb esély társra találni?
Figyelt kérdés
Budapesten vagy kisebb városokban? Vagy a hely nem számítana? Hallottam olyan véleményeket, hogy mivel a fővárosban eleve gyorsabb az élet, az emberek a kozmopolita életmódra rendezkednek be, emiatt nehezebben állapodnak meg, mivel eleve több inger éri őket. A kisvárosokban, ahol talán nyugodtabb az élet, az emberek nagyobb hajlandóságot mutatnak az elköteleződés felé is. Szerintetek lehet ebben igazság vagy úgy hülyeség az egész, ahogy van?2023. júl. 9. 22:02
1/3 anonim válasza:
Nem ezen múlik.
Városméretet max úgy lehet megközelíteni, hogy kisebb város, kisebb a merítés előbb találsz valakit, aki annyira leadja az igényeit, hogy jó leszel neki
2/3 anonim válasza:
29 évig éltem kisebb városban Pesttől 30 km-re, egyáltalán nem volt így.
Aztán 6 évet éltem Pesten nem így ott sem.
3/3 anonim válasza:
Szerintem nem igazán számít. A nők ízlése teljesen egyforma, így vagy szinte minden nőnek tetszel, vagy egynek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!