Akik nagyméretű sátrakkal (jurta, vagy nagyobb) járják Nyugat-Európa kempingjeit (illetve hozzá a teherautó, amivel ezeket szállítani lehet) hol tudnak olyan kempingeket találni, melyek nem négyzetméter alapon kérik el a hely (így már drága) árát?
Vannak olyan térképek, vagy weboldalak, melyek mutatják, hogy adott országban a városok mellett hol nem kell négyzetméter alapon fizetni, azaz, ahol nyugodtan le lehet nagy méretű sátrakkal is táborozni, akár hetekre, ritkán hónapokra (és a szállítás miatt szükséges teherautó is normális áron elfér a sátor mellett)?
Nem glampingről van szó, hiszen csupán a sátor mérete az, ami eltérést mutat (az is csak méretben nagy) a többi kempingező sátraihoz/szokásaihoz képest, benne semmi extra drága tárgy/holmi nincs! Sem különleges, ezáltal drága igények egyáltalán nem merülnek fel. Egyszerű, hétköznapi kempingezésről van szó, a megszokott módon. Nem jól szituált emberek glampingezésére és könnyebb pénzkiadására kérdez ez a kiírás rá.
Kifejezetten ezért írtam a fentieket! Sikerült elkerülnie a figyelmedet:
"Nem glampingről van szó, hiszen csupán a sátor mérete az, ami eltérést mutat (az is csak méretben nagy) a többi kempingező sátraihoz/szokásaihoz képest, benne semmi extra drága tárgy/holmi nincs!
Sem különleges, ezáltal drága igények egyáltalán nem merülnek fel.
Egyszerű, hétköznapi kempingezésről van szó, a megszokott módon."
Ezt eddig - sajnos - magam is leszűrtem, de akadnak olyan kempingek Európa városai mellett (és hol lehet ezekre rákeresni), melyeknél: "nem kell négyzetméter alapon fizetni, azaz, ahol nyugodtan le lehet nagy méretű sátrakkal is táborozni, akár hetekre, ritkán hónapokra (és [egyedül] a szállítás miatt szükséges teherautó is normális áron elfér a sátor mellett)?"
Tehát egyszeri díj van, sátorra, teherautóra és ennyi. Nem azt nézik ki mekkora helyen fér el (miközben ráadásul extra/különleges/drága igényeik egyáltalán nincsenek). Csupán hétköznapi, normális, bérből-fizetésből élő kempingezők.
"Egyszerű, hétköznapi kempingezésről van szó, a megszokott módon"
"ahol nyugodtan le lehet nagy méretű sátrakkal is táborozni, akár hetekre, ritkán hónapokra"
Ha jól értem, a nagysága miatt csak teherautóval szállítható "cirkuszi sátor" méretű "jurtáddal" elfoglalnál egy fél kempinget akár hónapokra, azaz pl. a teljes nyári szezonra, és elvárnád, hogy a kemping ne vegye figyelembe anyagilag a hóbortjaidat és a többi kempingezőt zavarja el, hogy neked legyen helyed. Ráadásul elvárnád, hogy szinte ingyért.
Szerintem ne szedd tovább, bármi is az amit szívsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!