Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért várják el a pasik, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várják el a pasik, hogy a nő másszon a férfi után?

Figyelt kérdés

Olvastam egy reddit posztot, ahol arról ment a vita, hogy tegyék meg a nők az első lépést az ismerkedésnél, mert ha nem kezdeményeznek, akkor büszke királykisasszonyok. Ennél incelebb mondat talán nem is létezik.

Elvárják a nőktől, hogy hívják el a pasit randira, lassan már ott fogunk tartani, hogy a lánykérést is a nő csinálja.

Itt nem arról van szó, hogy miután kezdeményezett a férfi, akkor nem egyenlítődne ki az erődinamika, és mindketten ugyanannyit adnának bele a kapcsolatba. Egy igazi férfi kezdeményez, csak a kisfiúk várják el a nőktől ezt a lépést.

2023. júl. 8. 15:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
92%

#2: Ugyanazt írtuk majdnem.

Amúgy tényleg így van, olyan nőnél kell próbálkozni, akin látja, hogy kölcsönös a vonzódás, abból adódik a csipkelődés, flört, erintesek "véletlenül" majd a randi.

Ha valaki úgy megy oda a nőhöz, hogy nem is nézett rá, nemhogy szemezett, mosolygott rá, akkor az nem érti az egyértelmű jeleket, ha meg olyan hülye, hogy azt sem érti, hogy mi a flört, akkor úgy járt...

2023. júl. 8. 15:58
 12/21 A kérdező kommentje:
9: na már meg is érkezett az egyik incel. Bocs, de ameddig te azon rettegsz, hogy leszólítsd-e a nőt, addig más megfogja helyetted is tenni és nyomoroghatsz továbbra is. Hiába mentegetőzől azzal, hogy ez szexista. Nem az. Nem a nők meg a világ a hibás azért, ha egy férfiben nincs annyi, hogy kezdeményezzen, miután látja, hogy a csaj is nyitott rá. Erre pedig elég könnyen rá lehet jönni.
2023. júl. 8. 15:59
 13/21 anonim ***** válasza:
23%

#12: Te úgy egyébként miről beszélsz vagy milyen kábítószert használsz?

1, Újra nem vagy képes szavakat használni. Ha nem ismered egy szó jelentését, akkor ne használd. Nem lesz valaki incel attól, hogy nem a te szinteden mozog. Én sem vagyok incel.

2, Mit értesz azalatt, hogy azon rettegek, hogy leszólítsak e nőt? Szólítottam már le néhányat. Hol írtam bárhol olyat, hogy ne csináljanak semmit a férfiak? Kérlek, másold már be. Simán annyit írtam, hogy joguk van ezt gondolni.

3, Nem nyomorgok.

4, Mégis mi alól mentegetőznék azzal, hogy szexista szöveget írtál? Ez nem mentegetőzés, semmi logika nincs abban, hogy mire mit írsz. Egy tényközlés volt, hogy szexista mondatokat írsz.

5, Ki írta, hogy bármi is a nők meg a világ hibája lenne? Másold be ezt is, kérlek.

Egyébként érdemes lenne felkeresned többféle szakembert. Láthatóan szükséged van rájuk.

2023. júl. 8. 18:05
 14/21 anonim ***** válasza:

Már bocsánat, hogy "belebeszélek" de szerintem te félreérted a helyzetet, kezdeményezés alatt mindenki, vagyis majdnem mindenki arra gondol, hogy a férfi hívja el a nőt kávéra pl.

Na most hogyha a férfi önbizalomhiányos, tapasztalatlan senki nem mondta, hogy a nő nem kezdeményezhet, azt írtuk, hogyha félénk, nem érti, hogy igenis az esetem több alkalom után sem, akkor mehet amerre akar.

Viszont persze vannak kivételek, hiszen ma már a nők is nyugodtan megtehetik az első lépést és ezzel nincs gond, ha neki belefér, hogy ő a kezdeményező, akkor hajrá.

A sztoriban a nő bejelölte a férfit, visszajelölni kellett volna ha tetszik neki, de gondolom cseteltek és a férfi nem hívta sehova. Több oka lehet, hogy nem tette, mint hogy nem jött be neki mégse, de tekintsünk el ettől a verziótól.

Lehetőség, hogy nem olvasott a sorok között, nem érti a jeleket, DE az nem azt jelenti, hogy a férfiaknak a kommentekben joguk van az összes létező nőt kevély, büszke királykisasszonynak tartani! Az a nő egyértelműen megtette az első lépést, akkor miért a nőt illeték mindenféle negatív jelzőkkel?

Az más eset lenne, hogy a nő tényleg csak elvárja, hogy egy férfi eltalálja a gondolatait is, semmit nem tesz az ismerkedési szakaszba mégis randit vár el, de a történetben szereplő nő 50-50% fajta "játékot" szeretett volna és amiatt lett elmondva hercegnőnek. Különbség amire te gondolsz...

2023. júl. 8. 18:16
 15/21 A kérdező kommentje:
14: azzal érveltek, hogy ők nem tudnak ilyen jeleket észrevenni, ezért tessék szépen a nőnek elhívni randizni a pasit, ha randira akar menni. Ennél nagyobb BS nem létezik.
2023. júl. 8. 18:28
 16/21 anonim ***** válasza:
68%
Lusták, elvárják, hogy a nő tegye meg az összes lépést, de a legjobb ha rögtön szétrakja a lábát, vagy tökelütött idióták.🤡
2023. júl. 8. 18:32
 17/21 anonim ***** válasza:
9%
#12 Nah, már meg is érkezett az egyik femcel...
2023. júl. 8. 19:03
 18/21 A kérdező kommentje:
17: boldog párkapcsolatban élek, úgyhogy nehezen :)
2023. júl. 8. 19:44
 19/21 A kérdező kommentje:
Elnézve a mostani nyomorék férfiakat, mindenki összeteheti a két kezét, aki párkapcsolatban él.
2023. júl. 8. 19:45
 20/21 anonim ***** válasza:
#19 Akkor inkább a nők tehetik össze a kéz kezüket nem? :D
2023. júl. 8. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!