Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért várják el a pasik, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várják el a pasik, hogy a nő másszon a férfi után?

Figyelt kérdés

Olvastam egy reddit posztot, ahol arról ment a vita, hogy tegyék meg a nők az első lépést az ismerkedésnél, mert ha nem kezdeményeznek, akkor büszke királykisasszonyok. Ennél incelebb mondat talán nem is létezik.

Elvárják a nőktől, hogy hívják el a pasit randira, lassan már ott fogunk tartani, hogy a lánykérést is a nő csinálja.

Itt nem arról van szó, hogy miután kezdeményezett a férfi, akkor nem egyenlítődne ki az erődinamika, és mindketten ugyanannyit adnának bele a kapcsolatba. Egy igazi férfi kezdeményez, csak a kisfiúk várják el a nőktől ezt a lépést.

2023. júl. 8. 15:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
81%
Mert nyomik. Nem véletlen esnek ki rengeteg nőnél a rostán.
2023. júl. 8. 15:45
 2/21 anonim ***** válasza:
91%
Normális esetben látszik az egy nőn ha tetszem neki. Ez elég hogy elkezdjek flörtölni vele, később elhívjam valahova. Ha ez nincs meg akkor el se kezdem az egészet.
2023. júl. 8. 15:45
 3/21 anonim ***** válasza:
72%

Én úgy szeretem, amikor a férfi elkezdi én meg visszonzom, vagyis ha flörtöl és tetszik, akkor elfogadom és kölcsönössé válik, ha ebből nem ért, hogy "hívj már meg randira" akkor nem nagyon sajnálom őt, keresek mást, aki érti, hogy mi mit jelent és kész.🤷‍♀️

Nem bőven bírom a kisfiúkat én sem, hogyha egyszer tetszem neki, akkor fejezze ki, ha meg nem meri, akkor megszívta. 🤷‍♀️

2023. júl. 8. 15:46
 4/21 A kérdező kommentje:

Itt lehet hogy értelmesebb férfiak vannak, mint az rhungary subon a redditen. Legalább 200 olyan hozzászólás érkezett, ahol elkezdték OP-t degradálni, hogy milyen büszke, sekélyes stb. Senki sem a férfit hibázatva, amiért nem mer elsőként írni.

Vagy az igazi felelősséget vállaló férfiakból van kevés, vagy a redditen túlnyomó részben incelek gyülekeznek.

2023. júl. 8. 15:48
 5/21 A kérdező kommentje:
3: pontosan! Egyetértek teljes mértékben. Ha egy pasi nem mer kezdeményezni, jön majd más, aki fog. És ők meg nyomoroghatnak egyedül, hibáztatva a nőket.
2023. júl. 8. 15:50
 6/21 anonim ***** válasza:
81%
Hagyj, ő bajuk, ők rinyálnak, engem nem izgat még egy kicsit se. 😂🤣
2023. júl. 8. 15:52
 7/21 anonim ***** válasza:
76%

Ahogy a kettes írja. Az incelek úgy csinálnak, mintha akkora misztikum lenne felmérni, hogy érdemes-e kezdeményezni egy nőnél es ezt is rájuk akarják hárítani. Nem atomfizika, a legtöbb esetben egyértelmű jeleket ad a másik, ha nyitott az ismerkedésre, onnantól meg nem valami egetverő küldetés odamenni hozzá 🙄

Tudom, ezek azok a nyomik, akik válogatás nélkül vegzálnak lányokat a buszmegállóban, könyvtárban, vagy az apjuk temetésén és a nagyon meglepő elutasításokból leszűrik, hogy minden nő dögöljön meg.

8/21 A kérdező kommentje:
Ráadásul azt is leírta OP, hogy megtette az első lépést azzal, hogy elérhetőséget kért a pasira, be is jelölte fb-n. De az ottani incelek szerint ez nem egyértelmű jel. Pedig egy igazi férfi, ha akart volna, már lépett volna.
 9/21 anonim ***** válasza:
52%

1, A redditen lévő néhány felhasználó nem egyenlő a pasikkal. Te egy subreddites valamiről beszélsz.

2, Most akkor arról ment a vita, hogy tegyék meg a nők az első lépést (értsd: jelöljék be a srácot, írjanak a srácra, mosolyogjanak rá, stb., mert ez 1000 dolgot jelenthet) vagy arról, amit később írsz, hogy hívják el a pasikat randira?

3, Semmi incelség nincs abban, hogy valaki azt gondolja, hogy szerinte ennek vagy annak kéne kezdeményeznie. Nézz utána az incel szó jelentésének.

4, Láttam már olyan videókat, ahol a nő kérte meg a férfi kezét. Magától, önként és nem azért, mert a férfi ezt akarta.

5, "Egy igazi férfi kezdeményez, csak a kisfiúk várják el a nőktől ezt a lépést." Ez pont ugyanannyira szexista szöveg, minthogy a nőknek a konyhában a helyük.

Összegezve: Szerintem mozdulj rá az egyik ilyen reddites srácra. Semmivel sem vagy jobb, mint ők.

2023. júl. 8. 15:53
 10/21 A kérdező kommentje:

7: nekem van egy olyan gyanúm, hogy nem rendelkeznek megfelelő szociális készségekkel, a legtöbb incel véleményem szerint enyhén aspergeres. Mert egy átlagférfi gond nélkül le tudja olvasni a másik arcáról az érzéseket, érti a metakommunikációt, a testbeszédet.

Nem lennék ennyire dühös, ha nem lett volna minimum 200 hozzászólás arról, hogy miért OP a hibás, aki nem ír a csávónak. Elküldeném a linket, de ha jól látom törölve lett a poszt.

2023. júl. 8. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!