Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezeket miért mondhatta?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy pasival már egy jó ideje, akinek van barátnője. Így kezdtük el az ismerkedést.

Jelenleg azon küzdök, hogy engem válasszon. Mindent megtettem érte, illetve mások is mondták már, hogy látszik, hogy téged szeret.

Erre azt mondta nekem, mikor kérdeztem, hogy én ki vagyok neki, hogy az őrangyala. Meg minden arról szól, hogy hogy ne bántódjon meg a barátnője. Meg nekem megy a süket duma arról, hogy a lelkek egy magasabb szinten kapcsolódnak igazán, de miért nem a barátnőjével kapcsolódik azon a szinten, miért velem? Érdekes módon a barátnőjével itt is tud kapcsolódni.

El vagyok keseredve.

2023. júl. 8. 12:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Számomra is elkeserítő, hogy vannak még olyan emberek, akik olyanokkal ismerkednek, akiknek van párkapcsolatuk.
2023. júl. 8. 12:33
 2/5 anonim ***** válasza:

😅 Mert csak szórakozik veled. Lá5tatóan elég kis naiv vagy. Ha jót akarsz magadnak, hagyd a f@szit a csába.

Bár vannak ilyen pincsi mentalitású nő nemű személyek, de akkor értemes pasira, aki megbecsül, ne számíts soha.

2023. júl. 8. 12:35
 3/5 anonim válasza:
Azonnal hagyd ott! Szerintem csak a barátnője mellé akar téged.
2023. júl. 8. 12:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Nm kezdünk foglalt emberrel! Biztos, hogy nem jössz ki jól belőle, még meg is tép a csaja. És nem megyünk le pincsikutyába egy férfiért, aki biztos, hogy nem maga a csoda!
2023. júl. 8. 13:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem lesz ebből kapcsolat, kár az elpazarolt időért.
2023. júl. 8. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!