Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondhatta ezt el nekem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondhatta ezt el nekem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik és múltkor a haverja odajött hozzám hogy hallod és elkezdi elmesélni hogy a haverja aki nekem tetszik, volt egyszer egy csaja aki lecserélte egy másik fiúra és hogy azóta nem csajozott. Csak így elgondolkodtam hogy ezt mért mesélte el nekem.

2023. jan. 21. 16:05
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
gondolom, mert azóta nehezen bízik másban, vagy már nem annyira bátor, hogy kezdeményezzen :D
2023. jan. 21. 16:20
 2/2 anonim ***** válasza:
24%
Ha gonoszan értelmezem, akkor ezzel azt akarta mondani, hogy a srác tapasztalatlan.
2023. jan. 21. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!