Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ezt úgy mondhatta? Vagy csak...

Ezt úgy mondhatta? Vagy csak túlreagálom megint?

Figyelt kérdés
Bátyám, amikor ettünk ilyet szól miután mondtam hogy eszek most aztán otthon legalább nem kell: “Aa persze Azt majd mész haza és otthon is kajálsz” de ezt ilyen félig vicces hangon mondta. Régen is ilyen poenos volt meg ilyenekkel is poenkodott. Az lenne a kérdésem h szerintetek le dagizott sunyiba? Mert igazából kérdeztem utána tőle h komolyan gondolta-e azt es azt írta már nem emlékszik meg hogy inkább az agyamba van a hiba nem azzal ahogy kinezek, fogadjam el magam, ezt én tanítottam neki. Én nagyon sokáig test képzavarban szenvedtem, h egy ideje eltűnt, de most egy picit megint előjött. Csak tulreagalom? Bocsi ha sok lett a duma. Amúgy tök normál a testalkatom, S- néha M ruhákat hordok.
2023. ápr. 21. 07:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, túlreagálod. Nem dagadtozott le.
2023. ápr. 21. 07:45
 2/7 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem ilyet mondani bunkóság. Pláne, ha tudja, hogy testképzavarral küzdöttél.

Tipikus gázlángozás (az érzelmi bántalmazók fegyvere) a bátyád részéről, hogy azt mondja, nem emlékszik, nem is úgy volt, nem úgy gondolta, rosszul értetted, benned van a hiba.

Javaslom, inkább fogja be a száját és ne tegyen megjegyzést SOHA arra, hogy a testképzavarral küzdő testvére mit és mennyit eszik.

Tuskó paraszt. Mármint a tesód.

Ne foglalkozz vele.

2023. ápr. 21. 08:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Túlreagálod, és nem küzdöttél testképzavarral, hanem KÜZDESZ.

Ha egészséges lennél, nagy ívben leszrnád, mit magyaráz.

Voltam anorexiás, és igen, amíg gyógyultam, addig is zavartak ezek a megjegyzések.

Gyógyult vagyok, halálosan nem érdekel, ki mit mond, vagy szól be, az ő szegénységi bizonyítványa.

2023. ápr. 21. 09:42
 4/7 anonim ***** válasza:
33%
Kérdező a gyereked annál boldogabb lesz, minél többen szeretik és foglalkoznak vele. Ezzel ő csak nyer. Így tedd félre a kisajátítási igényed és inkább örülj, hogy így törődnek a rokonok a kicsivel. Ma az emberek minimum 90%-a leszarja a tágabb családját és csak saját magával és a nagyon szűk családjával (társ+gyerekek) foglalkozik,ami szerintem nem helyes. Amennyiben ártanak a gyereknek az más, akkor lépni kell.
2023. ápr. 21. 12:12
 5/7 anonim ***** válasza:
33%
Zsupsz,ezt nagyon nem ide akartam.
2023. ápr. 21. 12:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Túlreagálod kicsit.
2023. ápr. 21. 19:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Inkább a személyiségedre, tendenciáidra.

Semmi negatív nincs abba ha otthon még kétszer is ettél volna. Ő is így látja, csak tudja milyenek a fiatalabbak. Bátyám kamasz korába egy egész kiló kenyeret megreggelizett néha...

2023. ápr. 24. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!