Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság egy postás olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság egy postás olyan mintha leprás lenne a normal alakú nők számára?

Figyelt kérdés
Gondolom bármilyen egyszerűmelós tapasztalata ugyanez.
2023. júl. 7. 07:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
22%

Aham, persze.

Egyrészt egy kozmikus tanul annyit, mint egy büfé-ruhatár szakos diplomás, aki azért tanul tovább, hogy ne kelljen dolgoznia, és a 8 szemesztert 8 év alatt sikerül teljesítenie, mert elitta az agyát.

Másrészt ha sikerül felépítenie egy vendégkört, és jó bevétele van, többet is ér vele, mint egy olyan diplomával, amivel maximum krumplit süt a Mekiben.

Harmadrészt amíg így beszéltek a nőkről, addig marad a jobbkezed, mert erre a dumára senki se kíváncsi. De egy csinos, formás, mindig ápolt kozmetikus csajszira mindig lesz kereslet.

Ellenben a postással...

2023. júl. 7. 09:11
 12/28 anonim ***** válasza:
80%

A 6os tényleg pcsa.

De abban igaza van hogy tök gáz ahogy kiemeled a sirámodban hogy NORMÁL alakú nő. Magyarán te nem sok mindent tudsz felmutatni de neked azért vannak igényeid, nem éred be a molettal, de a normál alakú érje be a postassal.

2023. júl. 7. 09:14
 13/28 anonim ***** válasza:
89%
Hát kérdező, itt nagy eséllyel nem a postás léttel lesz a probléma...
2023. júl. 7. 09:14
 14/28 anonim ***** válasza:
80%
Telt alkatu vagyok, és nálam nem jöhet szóba egy postás 🤣 eleve negyedér keresi az én fizetésemnek, de gyanitom mással is gondok lennenek! Na ehhez szólj hozzá
2023. júl. 7. 09:36
 15/28 A kérdező kommentje:

Gondolkozzatok már kicsit. Postás vagyok. Postások sokat mozognak. Nem vagyok kövér. Ennek tudatában mi kivetnivaló van azzal hogy normal alkatú nőt szeretnèk ducik helyett?

😤

2023. júl. 7. 09:38
 16/28 anonim ***** válasza:
36%
Igen, mert a postás nem keres jól. Ennyi a nagy titok.
2023. júl. 7. 09:42
 17/28 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, a legtöbb ember (férfiak és nők) a maguk szintjén szokott keresgélni párt.

Szóval a puszta tény, hogy a postás nők is kerülnek azt jelenti, hogy nem a postásságoddal van gond, hanem pl a személyiségeddel, intellektusoddal, ilyesmi, világlátásoddal.

2023. júl. 7. 09:52
 18/28 anonim ***** válasza:
80%

15

Mit kezdjek egy.postással? En szeretek utazni, szeretek kenyelmesen, anyagi gondoktol mentesen élni, hogy nem.kell fillérezni a boltban, hogy ha elromlik valami, akkor nem éhezünk egy hónapig. Szeretek moziba járni koncertre, fesztiválra, vacsizni néha, shoppingolni, wellneselni. Én fizetem a részemet, te tudod a tiédet?

2023. júl. 7. 10:09
 19/28 A kérdező kommentje:

Igen tudnám. Örököltem 70 millió Ft-ot. Viszont ha egyszer házasságig jutnék egy nővel, csak szerződéssel. Rólam egy Ft-ot sem lehet lehúzni.

2023. júl. 7. 10:15
 20/28 anonim ***** válasza:
56%

Kedves 8-as és hisztifiú kérdező!

Nem mintha magyarázkodnom kellene, de annak a szalonnak én a tulajdonosa vagyok, nem bérlem. Nemcsak dolgozom benne, hanem bérlik is tőlem. Azonfelül pedig több szakmám is van és diplomával is rendelkezem, de ebben dolgozom, mert a saját üzletemben a magam főnöke lehetek a saját szabályaim szerint és nekem ez felel meg.

Úgyhogy nem, nem ott vagyok, ahol egy sima bolti eladó vagy melós.

Hisztifiú, te pedig azt hiszed, hogy mert te életképtelen vagy, mindenki más is az és csak öröklésből lehet pénze. Ez is a te képességeidet minősíti. Hát ezért nem áll veled szóba normális nő. Nem vagy jó parti és még ostoba is vagy. Kész főnyeremény.

2023. júl. 7. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!