Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki csak egy tűzoltó,mentős, rendőr, biztonsági őr, árufeltöltő,postás stb annak nem lehet egy vékony pl orvos barstnője?
Édesapám 30 éve kézbesítő ( postás), édesanyám HR vezető egy multinál (50 feletti anyukám, a mai napig legalább 10 évvel fiatalabbnak nézik, nagyon szép nő, de tesz is érte).
Anno, amikor összejöttek, apukám még középvezetőként dolgozott a helyi tsz-ben, anyukám még tanult.
Jött a rendszerváltás, együtt építették fel az életük, soha nem érdekelte őket, hogy éppen melyikőjük milyen munkakört tölt be, ennél jóval fontosabb dolgok vannak egy párkapcsolatban és az élet egyéb területein is. Mindig segítik és támogatják egymást. Egy másodpercre sem merül fel, hogy ki mennyit keres és milyen pozícióban dolgozik, mert nem ez a lényeg!
1
Pontosan amivel te érvelsz az a múlt! Régen ez annyira nem számított! Arról beszélj hogy most 2022 ben lehetséges lenne e ez? Ugye hogy nem.
Ismerek sok vékony, csinos orvosnőt (nem nehéz, mert én is az vagyok és egyetemen is oktatok) és leírok pár érdekességet:
1. A többség olyan helyekre jár kikapcsolódni, ahová az általad említett emberek nem sűrűn mennek (mert drágának találják), így nem is találkoznak.
2. A szebbeket egy könnyed nyári estén lazán leszólítja 3-4 hapsi úgy, hogy nincs rájuk írva a végzettségük, egyszerűen csak jól néznek ki.
Ebből a kettőből már össze lehet rakni, hogy bőven próbálkoznak náluk pénzes (emiatt jó eséllyel műveltebb) hapsik is, akik közül szintén válogathatnak. És mivel egy nettó egy-két milliós fizetéstől nem vágják hanyatt magukat, ezért náluk "pénzzel kompenzálni" sokkal nehezebb a külső-belső hiányosságokat. Apropó, pénz: végzettségtől függetlenül a legtöbb nőt zavarná az, ha a hapsi harmad-negyed annyit keresne, mint ő.
De kivétel erősíti a szabályt, ismerek 2-t, akiknek nem diplomás hapsija van (autószerelő, pincér), az egyik kifejezetten szép, a másik csúnyácska. Mindkét esetben már középiskolában összejöttek.
Amúgy szubjektív véleményem, hogy minél fiatalabb egy nő, annál kevésbé válogatós.
1-es válaszadó vagyok
Szerinted nincsenek diplomás, dekoratív nők mentős/tanár/tűzoltó/kézbesítő/stb. férfiakkal párkapcsolatban vagy akár házasságban?
Megsúgom, én is doktorált, fiatal, csinos nő vagyok, a párom gyári munkás.
Hidd el, hogy nem a legfontosabb a munkakör és a pénz egy boldog, kiegyensúlyozott kapcsolat esetében.
Szerintem esetedben a személyiséged lehet hatalmas visszahúzó erő, ezért nincs párkapcsolatod. Látszódik az írásképed alapján, hogy rendszeres visszatérő kérdezője vagy az oldalnak, hasonlóan provokatív stílusban szoktak megfogalmazni a kérdéseid.
Vezesd le máshol a frusztrációd egy kis sporttal és diétával, valamint önfejlesztő könyvekkel/terápiával. Te járnál ezzel a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!