Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság egy postás olyan mintha leprás lenne a normal alakú nők számára?
Ki bántott meg?
Engem senki, csak rávilágítottam, hogy már a hisztit is megcifrázod, hogy nem is felel meg akármilyen nő, hanem mindjárt kiemeled, hogy normál alakú nő.
Igazából lényegtelen, milyen alakú, de ha valaki magasabb beosztásban van, értelemszerűen nem kezd árufeltöltővel/postással/építőmunkással, mert nem hozzá való és hosszútávon nincs perspektíva egy ilyen kapcsolatban. Biztos van kivétel, de alapvetően így működik. Nekem vállalkozásom van, szépségszalonom. Sosem kezdenék még olyannal sem, aki valamilyen üzletben eladó. Mert nem egyeznek a céljaink, terveink, életmódunk, nekem pedig nem hiányzik egy pótkerék, aki visszatart a céljaimban, mert neki nincs vagy kisebbek/kevesebb.
Mindenki magához valót keressen. Ha pedig jobbat akarsz, fel kell tudnod mutatni többet, mert momentán úgy tűnik, akik után nyáladzol, azoknak nem éri meg veled lenni, vagyis jobb nélküled, mint veled.
8 as jól írja amúgy 6 osnak.
Semmivel nem vagy feljebb mint egy akármelyik melós szakmával és érettségivel. Annyi hogy lehet örökölt pénzből kibéreltèl egy üzletet és van egy vállalkozói engedélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!