Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság egy postás olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság egy postás olyan mintha leprás lenne a normal alakú nők számára?

Figyelt kérdés
Gondolom bármilyen egyszerűmelós tapasztalata ugyanez.
2023. júl. 7. 07:48
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
93%
Na és mit dolgoznak azok a normál alkatú nők, mondd csak.
2023. júl. 7. 07:50
 2/28 A kérdező kommentje:
Ugyan itt a postán. Vagy bárhol , arufeltolto , raktáros , titkárnő stb
2023. júl. 7. 07:59
 3/28 anonim ***** válasza:
92%
Manapság egy nem tökéletes alkatú nő olyan, mintha leprás lenne a magát átlagosnak mondó, de átlagon aluli férfiak számára?🤔
2023. júl. 7. 08:33
 4/28 A kérdező kommentje:

Ki bántott meg?

2023. júl. 7. 08:36
 5/28 anonim ***** válasza:
94%
És téged, kérdező? XD
2023. júl. 7. 08:37
 6/28 anonim ***** válasza:
66%

Engem senki, csak rávilágítottam, hogy már a hisztit is megcifrázod, hogy nem is felel meg akármilyen nő, hanem mindjárt kiemeled, hogy normál alakú nő.

Igazából lényegtelen, milyen alakú, de ha valaki magasabb beosztásban van, értelemszerűen nem kezd árufeltöltővel/postással/építőmunkással, mert nem hozzá való és hosszútávon nincs perspektíva egy ilyen kapcsolatban. Biztos van kivétel, de alapvetően így működik. Nekem vállalkozásom van, szépségszalonom. Sosem kezdenék még olyannal sem, aki valamilyen üzletben eladó. Mert nem egyeznek a céljaink, terveink, életmódunk, nekem pedig nem hiányzik egy pótkerék, aki visszatart a céljaimban, mert neki nincs vagy kisebbek/kevesebb.

Mindenki magához valót keressen. Ha pedig jobbat akarsz, fel kell tudnod mutatni többet, mert momentán úgy tűnik, akik után nyáladzol, azoknak nem éri meg veled lenni, vagyis jobb nélküled, mint veled.

2023. júl. 7. 08:45
 7/28 anonim ***** válasza:
93%
Talán nem a munkád a gond, hanem valami más.
2023. júl. 7. 08:50
 8/28 anonim ***** válasza:
46%
Kedves 6-os...a szépségszalonos képzettségi szintje kb egy bolti eladóéval azonos már elnézést. Nem értem Te mitől tartod magadat többre egy szakközepes érettségivel és max egy okj-val. :D Nem gondolod, hogy te pedig egy értelmesebb diplomás vagy irodai munkát végző ember szintjét ütöd meg. :D Van arc. Tudtál bérelni egy üzlethelyiséget és kozmetikázol...ehhez igazán sok tanulás és ész kell. Minden második unatkozó anyuka sminkel meg körmözik... :D
2023. júl. 7. 08:53
 9/28 A kérdező kommentje:

8 as jól írja amúgy 6 osnak.

Semmivel nem vagy feljebb mint egy akármelyik melós szakmával és érettségivel. Annyi hogy lehet örökölt pénzből kibéreltèl egy üzletet és van egy vállalkozói engedélyed.

2023. júl. 7. 08:57
 10/28 anonim ***** válasza:
83%
Na, a "hisztiző egyszerű melós" megérkezett.
2023. júl. 7. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!