Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mindig akkor bukkan fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig akkor bukkan fel vki mikor már tönkrementem? Addig meg soha?

Figyelt kérdés

Vannak az életemben szakaszok amikor irulok virulok, tele vagyok energiával, relative szép vagyok, vicces jókedvű boldog teljes.

Ilyenkor soha nincs senkim.

Amikor meg már megrondultam elfonnyadtam, depis vagyok, nem adok magamra, begubóztam, bedepresszióztam, és semmi életerőm, életkedvem nincs, ronda is vagyok, (esetleg szakítás után vagyok szétcsúszva padlón, átlagon felülien vagyok képes szenvedni), es a halálomat várom, mindig akkor lép be az életembe valami jópasi, tetszik, van kémia, és minden kapcsolatom szinte azzal kell kezdenem, hogy mozduljak már meg legalább a lábam borotválni vagy vmi, ha már egy edzésig se jutok el erő híjján, amikor már semmi kedvem sincs már az életembe beesett pasihoz.

Eléggé flegma is vagyok ilyenkor vagy erőltetetten kedves műmosollyal amit a képemre eröltetek, de belül depis, kívül ronda is ilyenkor. Akitől normál esetben menekülnek.

Ez mellett táplálkozásom is kegyetlen, állandó rosszullétek is kínoznak a nem minőségi étkezéstől.

Szóval katasztrófa állapotban esik be mindig vki az életembe és állandóan kényszeresen próbálok csak kedves normális lenni mikor legszivesebben elhajtanám a másikat de nem akarok bunkó lenni.

De pl rondán képtelen vagyok jól is érezni magam.

Erre jönnek az udvarlások, nem hagynak, küzdenek szerelmet vallanak, fel vannak pörögve, tapadnak azok akik tetszenek, akik bármikor találnának bárki mást, azok a tipusok akik megkaphatnak bárkit mert jól néznek ki, megbízhatók, értenek a nőkhöz, érdekes velük az élet, talpraesettek, ügyesek és tele életkedvvel. Miért tapadnak ilyenkor?

Amikor meg jól vagyok és toppon vagyok, tele energiával, addig meg csak pár bárgyú balfék incel, taták, léhűtők, igénytelenek próbálkoznak.

Hogy lehet valami ennyire fordítva?

#rosszkor rossz helyen
2023. júl. 5. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudom. Nekem sosincs ekkora szerencsém. Inkább örülj neki, hogy neked van 🙂

Amúgy szerintem akármilyen ramatyul is érezheted magad, még ilyenkor is bőven jó nő lehetsz. Ők meg talán ezt látják, értékelik. Hogy nem csak optikai tuningoltan vagy jó, hanem remek az alapanyag, a genetika.

2023. júl. 5. 21:51
 2/7 anonim ***** válasza:
67%

Most te mit akarsz ezzel az egésszel?

Milyen visszacsatolást vársz?

2023. júl. 5. 22:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
De ha mindig ugyanezeket a köröket futod hiába vallanak szerelmet és "küzdenek" ha szakítás a vége. Valamiért ugyanabba a hibába esel mert úgy írod mindig ez van. Lehet ott rontod el, hogy az előző kapcsolatot nem zártad még le. Ezt nem úgy értem, hogy esetleg még érzelmeid vannak hanem valamit nem tanulsz meg.
2023. júl. 5. 22:40
 4/7 anonim ***** válasza:
72%

Jó neked,hogy ilyen mázlista vagy!

Mikor nekem tetszik egy értelmes és jóvágású fickó,általában felcsillan az ujján a gyűrű... 🤔

2023. júl. 5. 22:50
 5/7 A kérdező kommentje:

Mindog különbözek, mások. Más jellemek. Nem sablonok hogy nekem kéne vmit megtanulni. Teljesen mások a kapcsolatok is.

Más élményekkel, más problémákkal.

Milyen visszacsatolást várok?most pl kegyetlen beteg is vagyok, folyamatos rosszullétek, élni sincs kedvem, és megint most talált be vki.

És már nem bírok felállni többé, és nekimenni megint vakaminek, úgy érzem.

És furdal a lelkiismeret hogy csak azért mert rosszkor jött? Semmi kraft nincs bennem. Írni sem tudok neki mit. Nem vagyok toppon, felvillanyozódva, de még jól sem, egy alapszinten sem.

És aki jelentkezett az, akit évek óta kerestem, évekig nem volt meg. Erre ő talált meg engem. De mikor? Most. A legrosszabbkor.

És lehet nem erőltetem én ezt inkább.

2023. júl. 5. 23:31
 6/7 anonim ***** válasza:

"És már nem bírok felállni többé, és nekimenni megint vakaminek, úgy érzem."

Mert már túl sokszor mentél bele olyan kapcsolatokba amelyeknek kudarc lett a vége. Erre értettem, hogy valamit meg kellene tanulnod, például jobban nézd meg kivel jössz össze, figyeld a jeleket, jobban szűrj.

Az már a személyes véleményem, hogy az, hogy ilyenkor talál rád valaki, nem feltétlenül szerencsés meg mázlista dolog. Azzal aki most keresett meg téged se rohanj bele egyből egy kapcsolatba, ismerd meg jobban.

2023. júl. 6. 08:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem azért. Hanem mert igy kezdődik. Rosszkor jönnek.
2023. júl. 6. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!