Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mindig a nőket kezdik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a nőket kezdik hibáztatni, ha a gyerekvállalás következtében tönkremegy egy házasság?

Figyelt kérdés
Nem értem, miért azt feltételezi mindenki egyből, hogy a nő elhagyta magát, meghízott, nem hajlandó szexelni vagy csak a gyerekkel foglalkozik. Szerintem sok esetben a férfiak kezdenek másképp tekinteni a nőkre. Nem nőként, hanem "csak" anyukaként, és ők nem akarnak már szexelni, nem keresik az intimitást, vagy éppen másnál keresik. És ez NEM a nő hibája. Szóval miért feltételezik a legtöbben (nők és férfiak egyaránt), hogy ez csak a nő hibája lehet?

2021. febr. 5. 15:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
Mert a férfiaknak nincs semmi önkritikájuk. Bármi történik, mindenért a nőket kezdik hibáztatni.
2021. febr. 5. 15:42
 2/19 anonim ***** válasza:
73%

Mert az előbbi eset nyílvánvaló.

De az utóbbi már sokkal bonyolultabb.

2021. febr. 5. 15:43
 3/19 anonim ***** válasza:
78%

Ez nem fekete vagy fehér kérdés!

Alapvetően jó lenne tudni, hogy minden kapcsolat, így a párkapcsolat és a házasság is egyfajta szerződéssel indul. Erre időt kell szánni, s ha ez elmarad, akkor sokkal nagyobb az esélye a széthullásnak.

Igen, vannak olyan nők, akik elhagyják magukat, ez bizonyos. Vannak olyan anyák is, akik kvázi kisajátítják a gyereknevelés privilágiumát, és persze a nők 90%-a egy esetleges szétváláskor feltétel nélkül vinné a gyereket.

A férfi nem tud úgy nézni a nőre, mint korábban, hisz már nem csak ő van a pakliban, sőt, tán nem is ő az első a párja életében és ezt sokan nehezen viselik. Innen kezdődnek az alternatív megoldások, amelyek egy része még elfogadható, mások viszont igencsak kiesnek a morális körből.

Én magam azt mondom, hogy a széteső házasságokban a nők ugyanannyira hibásak, mint a férfiak. Más kérdés, hogy ki mivel bűnhődik a hibákért...

2021. febr. 5. 15:59
 4/19 anonim ***** válasza:
39%

Miért mindig a férfiakat kezdik hibáztatni, ha szétmegy egy kapcsolat?

Biztos félre lépett

Biztos elhanyagolta az asszonyt

Biztos társas magányban élt a nő

És ezek az érvek akkor is elhangzanak, ha amúgy a csaj lép félre, mert ugye akkor is a férfi a hibás :D

2021. febr. 5. 16:00
 5/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, férfi vagy nő vagy?
2021. febr. 5. 16:01
 6/19 A kérdező kommentje:
Bocsánat, utolsó előttit kérdezem :D
2021. febr. 5. 16:02
 7/19 anonim ***** válasza:
41%

"férfi vagy nő vagy?"

Számít? Aszerint fogod értékelni a véleményt?

2021. febr. 5. 16:03
 8/19 A kérdező kommentje:
4-es, igen, ez is jellemző, de én kifejezetten a gyerekvállaláshoz kapcsolódó problémákra gondoltam, ott általában a nők vannak elővéve.
2021. febr. 5. 16:03
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem aszerint értékelem, csak a válasz alapján férfira tippelnék, és kíváncsi vagyok. Nem azért, hogy ítélkezhessek
2021. febr. 5. 16:04
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
8: ez mindkét esetben ugyanakkora hülyeség. És ugyanaolyan sötét aki mindenért a férfit hibáztatja, mint aki mindenért a nőt.
2021. febr. 5. 16:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!