Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mindig a nőket kezdik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a nőket kezdik hibáztatni, ha a gyerekvállalás következtében tönkremegy egy házasság?

Figyelt kérdés
Nem értem, miért azt feltételezi mindenki egyből, hogy a nő elhagyta magát, meghízott, nem hajlandó szexelni vagy csak a gyerekkel foglalkozik. Szerintem sok esetben a férfiak kezdenek másképp tekinteni a nőkre. Nem nőként, hanem "csak" anyukaként, és ők nem akarnak már szexelni, nem keresik az intimitást, vagy éppen másnál keresik. És ez NEM a nő hibája. Szóval miért feltételezik a legtöbben (nők és férfiak egyaránt), hogy ez csak a nő hibája lehet?

2021. febr. 5. 15:40
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Igen, így van. Csakhogy a kérdésem nem erre vonatkozott.
2021. febr. 5. 16:10
 12/19 anonim ***** válasza:
66%

...? Én azt veszem észre, hogy pont hogy a férfiakat szokás hibáztatni. De lehet, hogy a nőket is sok helyen, a környéken ahol élek általában a férfiakat szokták.

De amúgy is mindegy, nem lényegtelen ki kit okol? Az igazság általában úgyis középen van... És ahány ember annyi nézőpont.

2021. febr. 5. 16:17
 13/19 anonim ***** válasza:
61%
Általában a nők akarnak veszettül gyereket, azért. Legalábbis nálam ismeretségi körben mindig a nők égtek gyereklázban. A férfiak kevésbé vagy egyenesen csak sodródtak az árral. Illetve sok nő nagyon befordul a gyerekéhez, amint gyereke lesz. Teljesen csak kettőjükre figyel, ami egy szinten érthető, de az élet nem áll meg a terhesség utáni sebnyalogatásban és a szoptatós-széltől óvós viselkedésben.
2021. febr. 5. 16:22
 14/19 anonim ***** válasza:
67%

Én is ezt látom, amit 12.

Nagyon ritkán mondják ki, hogy a nő hárpia, elhízott, megtagadta a szexet, vagy bármi, a férfinek viszont minden apró hibája azonnal terítékre kerül.

kedvenc történetem, amikor a feleség éveken át 0, szó szerint 0 szexet engedett a kapcsolatban, folyamatosan mindenért leszólta a férfit, majd az 4 év után a férfi félre lépett, és erre az egész "falu" (nyilván nem falu, hanem a könyezetük) levonta a következtetést, hogy minden férfi mocsok, ez különösen, hiszen lám megcsalta a nőt.

Fordított esetet itt a GYKn szoktam csak az incelkéktől olvasni, hogy biztos a nő hízott meg, de a való életben szinte sosem találálkozom ezzel

2021. febr. 5. 16:24
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én azt látom, hogy a nők vannak a gyerekkel egy csapatban, azok egész nap taperolják, fárasztják őket. Aztán hazajön a férj, aki várja, hogy egy idilli család fogadja, és ő is taperolhasson és őt is kiszolgálják, de nyugalom és tekintély helyett csak hangzavar van, legtöbbjük nem mer hozzáérni sem a gyerekéhez, menekül, ha sír, a házimunkában nem segít, mert azt sokkal könnyebbnek és alsóbbrendűnek hiszi, mint a saját munkáját... Ha meg mégis, akkor meg a nő kritizálja, hogy nem jól csinálja, tehát el is megy a kedve. Tipikus az is, hogy amíg egy nő egy szakaszként tekint a kisgyermekes korra, a férfiak meg vannak győződve, hogy már mindig így marad és valami gáz van a gyerekkel, és másoknál biztos minden zöldebb és minden nap van szex, mert az asszony megnevelte, hogy aludjon... :) És akkor van az, hogy mindketten haragszanak egymásra, és a nő inkább a gyerekhez menekül, mert az ki szokta fejezni, hogy szereti, a férfi meg magányosan vár a sült galambra és puffog, aztán összejön a munkatársnővel, mert már nincs kedve hazajárni oda, ahol felesleges.
2021. febr. 5. 22:48
 16/19 A kérdező kommentje:
Én a környezetemben inkább a nőkre irányuló sztereotípiákkal találkozom. Vagy csak ezekre vagyok érzékenyebb nőként, talán a férfiak meg pont ez ellenkezőjét tapasztalják, mert arra érzékenyek. De úgy látom, itt is jönnek sorban a sztereotípiák, amiket szeretünk ráhúzni minden tönkrement házasságra.
2021. febr. 6. 00:40
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Látod, kedves Kérdező: pont a 16-os írásod miatt ez nem fehér vagy fekete. Nem csak a nők a hibásak, és nem csak a férfiak. Félúton lehet valahol az igazság. Hogy pont hol, az esetenként változik, de ahogy mondani szokás: kettőn áll a vásár.
2021. febr. 6. 07:58
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"kettőn áll a vásár."

17: pontosan! Mindig szóvá szoktam tenni, ha szétmegy egy pár, és elkezdődik az egyik fél szapulása, hogy kizárt, hogy egy kapcsolat megromlásában 100%-0% arányban oszlik meg a felelősség.

A végeredmény persze átlalában az, hogy engem is jól leszólnak, pedig az esetek nagy részében egyszerűen nem is ismerjük a teljes képet

2021. febr. 6. 09:27
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

Azert mert nem veletlenul nem tudnak tobbet nokent nezni arra a nore..

Persze van olyan hogy a csavo miatt megy tonkre a kapcsolat de ott eroszakossag ilyenek szoktak lenni

2021. febr. 6. 15:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!