Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a nőket kezdik hibáztatni, ha a gyerekvállalás következtében tönkremegy egy házasság?
...? Én azt veszem észre, hogy pont hogy a férfiakat szokás hibáztatni. De lehet, hogy a nőket is sok helyen, a környéken ahol élek általában a férfiakat szokták.
De amúgy is mindegy, nem lényegtelen ki kit okol? Az igazság általában úgyis középen van... És ahány ember annyi nézőpont.
Én is ezt látom, amit 12.
Nagyon ritkán mondják ki, hogy a nő hárpia, elhízott, megtagadta a szexet, vagy bármi, a férfinek viszont minden apró hibája azonnal terítékre kerül.
kedvenc történetem, amikor a feleség éveken át 0, szó szerint 0 szexet engedett a kapcsolatban, folyamatosan mindenért leszólta a férfit, majd az 4 év után a férfi félre lépett, és erre az egész "falu" (nyilván nem falu, hanem a könyezetük) levonta a következtetést, hogy minden férfi mocsok, ez különösen, hiszen lám megcsalta a nőt.
Fordított esetet itt a GYKn szoktam csak az incelkéktől olvasni, hogy biztos a nő hízott meg, de a való életben szinte sosem találálkozom ezzel
"kettőn áll a vásár."
17: pontosan! Mindig szóvá szoktam tenni, ha szétmegy egy pár, és elkezdődik az egyik fél szapulása, hogy kizárt, hogy egy kapcsolat megromlásában 100%-0% arányban oszlik meg a felelősség.
A végeredmény persze átlalában az, hogy engem is jól leszólnak, pedig az esetek nagy részében egyszerűen nem is ismerjük a teljes képet
Azert mert nem veletlenul nem tudnak tobbet nokent nezni arra a nore..
Persze van olyan hogy a csavo miatt megy tonkre a kapcsolat de ott eroszakossag ilyenek szoktak lenni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!