Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, összejönnétek egy incellel, ha belevaló e-sportoló?
Figyelt kérdés
Olyan headshotokat osztogat CoD-ban és CS-ben, mint az állat, de a DotA2-ben vagy a PUBG-ben sem piskóta. Ez az e-alfaság beindítana titeket?2023. júl. 5. 20:27
11/35 anonim válasza:
Egy incellel barátkozni se barátkoznék, az e-sportok pedig teljesen érdektelenek számomra, így nem, nem jönnék össze vele.
12/35 A kérdező kommentje:
Ennyire ne volna a nőknek érzékük az izgalomhoz, reflexekhez, taktikus gondolkodáshoz? Mert ez mind az e-sport része! És attól, hogy valaki incel, még lehet chad az e-sportban.
2023. júl. 5. 20:47
13/35 anonim válasza:
Nálam ezek a valódi sportokban mutatkoznak meg (a párom és az én esetünkben ezek a lovaglás, a vívás, az úszás, a túrázás és az alkalmi extrém sportok, például canyoning vagy tandemugrás, formájában kerülnek elő), illetve ha az eszünket szeretnénk élesíteni, arra ott van az irodalom, a művészet, és a kedvenc témáink (különösen a nyelvek) tanulmányozása.
Engem egyszerűen sose mozgattak meg a videójátékok, ez már csak ilyen. Számomra nem érdekes és nem izgalmas egy számítógép előtt ülni órákon át, de hát más embereknek más igényei vannak.
(#11)
14/35 anonim válasza:
Hát nekem az e-sportról sok minden eszembe jut, de az izgalom semmiképp. Számomra vannak sokkal izgalmasabb, érdekesebb dolgok, mint az e-sport, szóval ez önmagában édeskevés, főleg hogy incelről beszélünk, akivel még baráti szinten sem állnék szóba, ha olyan undorító belsővel rendelkezik, mint amit itt is napi szinten "csodálhatunk". Nincs az a sport/hobbi, ami ezen változtatni tudna, az én szememben legalábbis.
15/35 anonim válasza:
Csak ha van a Minecraftban e-tehene.
16/35 anonim válasza:
Kérdező, miért cisnálod ezt? Most őszintén, kinek jó ez?
18/35 anonim válasza:
Szarok az ilyenre, pont nem érdekel...
20/35 anonim válasza:
E-sport?? Ekkora baromságot nem mostanában hallottam. Nem tudnám megállni röhögés nélkül, ahogy egy férfi ezt előadja nekem, miközben három fekvőtámaszt nem bírna megcsinálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!