Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pasik, ti is kicsit megalázva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ti is kicsit megalázva éreznétek magatokat? A kiszemeltetekkel mennétek buliba, és ott le is csapnák a kezetekről?

Figyelt kérdés

Szal kezdtetek ismerkedni valamilyen lánnyal. Mentek buliba is, jól elvagytok - aztán látjátok, hogy a lány eltűnt, majd egy másik pasival beszélget.

Majd eltelik egy hónap, azért a lánnyal beszélgettek továbbra is, de nemrég kiderült, dobta a lány azt a pasit... csak úgy mondta nekem. Engem ledöbbentett... és most kicsit megalázva is érzem magam. Kiszemelem, tök jóban vagyunk, alakulnak a dolgok - erre összejön valakivel azonnal?

Még akkoris, ha már nem járnak, de nekem így nagyon elment a kedvem a lánytól...

2023. júl. 4. 21:54
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
+ nem gondoltam volna, hogy pórázon kell tartani...
2023. júl. 4. 22:00
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Ez az, hogy nem kiszemelni kellett volna, hanem egyértelműen jelezni a szándékaid és randira hívni.
2023. júl. 4. 22:11
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Köreinkben előfordult olyan hogy valaki elhívott egy csajt szórakozóhelyre, állta a belépőt meg az italt... aztán a tömegben eltűnt a csaj és egy másik ficsúrral rázta. Ez azért volt gáz mert közös ismerős mutatta be őket egymásnak "hümmmögés nahátozás stb" ja és ez a közös ismerős kb 2 év múlva véletlenül mindkettőjüket elhívta egy privát buliba is- ott a csaj megkapta a beosztását
2023. júl. 4. 22:34
 4/13 anonim ***** válasza:
79%

Egyszer valakitől hallottam: "Együtt jöttünk, együtt megyünk."

Együtt mentetek a buliba? Együtt jöttetek el a buliból?

2023. júl. 4. 22:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire voltál egyértelmű? Randi volt a találkozásotok, meg lett beszélve?
2023. júl. 4. 22:58
 6/13 anonim ***** válasza:
16%
Ezert nem lehet friss kapcsolatossal bulizni.. ra megy egy jobb pasira..
2023. júl. 4. 23:13
 7/13 A kérdező kommentje:
azért nem hittem volna, hogy egy nőt könnyebben elvisz egy másik pasi csak úgy...
2023. júl. 4. 23:23
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Mire számítottál? :D :D

Egy legalább átlagosan kinéző csajnak olyan könnyű pasit szereznie, mint neked levegőt venni...

Ráadásul te elvitted egy olyan helyre ahol potenciálisan sokkal jobb pasik is vannak nálad, ráadásul még válogatni is van lehetősége.

Ez a mai világ, üdv a valóságban.

De tudod mi a rosszabb? Amikor nálad sokkal "rosszabb" pasi csapja le a kiszemeltedet.

Én jártam így...

2023. júl. 5. 06:09
 9/13 anonim ***** válasza:
7. Nem ismered a noket..
2023. júl. 5. 08:10
 10/13 anonim ***** válasza:
Előfordul ilyen, nincs ebben semmi tragikus.
2023. júl. 5. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!