Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyit jelent nektek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit jelent nektek, ha a kiszemeltetek más valakivel smárol/kavar egy buliban?

Figyelt kérdés

A volt osztályommal (akivel idén érettségiztünk) megyünk le Balatonra holnap. Az egyik volt osztálytársam nagyon bejön nekem, érettségi után kezdett úgy igazán elkezdeni tetszeni, akkor szakított a barátjával, én meg többet beszélgettem vele mint előtte, jobban megismertem, megtetszett. Holnap este tervezünk is elmenni bulizni, viszont a lány régebben a kapcsolata előtt sokszor kavart idegenekkel bulikban. A szimpátia kölcsönös, bár szerintem néha én magyarázok be magamnak dolgokat. Szerintetek mennyit jelent, ha ő ott holnap smárol egy idegen sráccal. Nem fekszenek le, max egy kicsit táncolnak, utána csók, majd elmennek megkeresni a “többieket”, és nem beszélnek többet. A csaj nem nagy r****c, csak szokott hébe hóba kavargatni. Szerintetek, ha ez holnap megtörténik elveszik a remény?

Kezdeményezni nehezen tudok, mivel abban az osztályban nagyon gyorsan minden körbe jár, mindenki nagyon jóban van mindenkivel, kicsit ciki lenne, ha félre értettem volna a helyzetet.

18-19 évesek vagyunk.

2020. aug. 14. 00:14
 1/7 anonim válasza:
89%
Nekem nem úgy tűnìk mintha nem lenne rib*nc sorry. Ilyen lánnyal nem éri meg foglalkozni. Lányként hasonló helyzetbe voltam egy sráccal egy buliban.Nagyon bejött majd kiderült, hogy szeret alkoholon kìvűl mást is fogyasztani a buliban, onnantól storno volt. Pedig 3 éven keresztül odáig voltam érte. Minél hamarabb veszik a remény annál jobb. 🙂
2020. aug. 14. 00:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor idővel lesz másik kiszemeltem.
2020. aug. 14. 01:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
vagy smárolj vele te és meg van oldva
2020. aug. 14. 05:54
 4/7 anonim ***** válasza:
69%

Ahogy az utolsó mondja. Startolj rá, -elvileg kölcsönös nem?- És akkor nem kell agyalnod rajta hogy miért is ribanxos?

A legnagyobb férfiatlanság az, amikor ribanxnak van elmondva a nő, de te mint egy fatökü, nem lépsz semmit.

2020. aug. 14. 07:58
 5/7 anonim ***** válasza:
23%
Utolsó miért férfiatlan az, ha valaki nem lép ri.ba.nc felé? Az a lány nem ri.banc tényleg nem, csak vadidegenekkel smárol. Szende szűz ő, nem ri.ba.nc. Az ilyennek oly mindegy, csak pasi legyen.
2020. aug. 14. 13:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugtázom, hogy akkor az én érdeklődésem storno.
2020. aug. 17. 00:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem értelek! A véleményünkre vagy kíváncsi? Konstatálnám, hogy nem, és továbblépnék, de nem is maradnék ott! Amúgy meg ha tudod az elérhetőségét már rég léphettél volna, vagy ha attól tartasz, hogy melletted smárolgat, akkor nem értem mit rágódsz ezen.
2020. aug. 17. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!