Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj az, ha a kiszemeltem nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj az, ha a kiszemeltem nem tetszik összefogott hajjal? F

Figyelt kérdés
Mikor ki van engedve a haja, akkor tök aranyos, tök jól áll neki, mikor megtetszett, akkor folyton így volt a haja, nem is láttam máshogy. Viszont most pár hónapja folyton össze van fogva a haja, és szerintem annyira nem áll jól neki, sokkal jobb lenne kiengedve. :( De megértem, hogy így kényelmesebb neki vagy valami. Más is volt már így?
2020. júl. 24. 09:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%
Akkor ő nem is tetszik neked igazán.
2020. júl. 24. 09:10
 2/20 anonim ***** válasza:
93%
akkor nem is tetszik neked
2020. júl. 24. 09:34
 3/20 A kérdező kommentje:
De, így is összejönnék vele, csak sokkal jobban áll neki a kiengedett haj
2020. júl. 24. 09:38
 4/20 anonim ***** válasza:
85%

Még össze sem jöttetek, és máris meg akarnád szabályozni, h hogyan hordja a haját....

Nem jósolok hosszú jövőt nektek...

2020. júl. 24. 10:17
 5/20 Lena7 ***** válasza:
95%

Ha hosszú haja van, akkor érthető, hogy összefogja, mert nyáron nagyon melegít.

Az lehet, hogy a hosszabb haj jobban áll neki, de ez van. Ha összejöttök, akkor sem mindig kiengedett hajjal lesz

2020. júl. 24. 10:23
 6/20 anonim ***** válasza:
89%

Nekem is hosszú hajam van, és elárulom, hogy legalább 90% hogy ő is folyton felfogja otthon a haját, szóval ha összejönnétek, rengetegszer felfogott hajjal látnád őt. (Minden hosszabb hajú barátnőm is felfogja hordja, mert idegesítő tud lenni, plusz nyáron nagyon meleg.)

Az oké, hogyha megjegyzed magadban mi áll jól neki, de nem az, hogy így nem tetszel..

Főleg hogyha neki úgy komfortosabb.

Szerintem sem tetszik neked igazán, ha egy ilyen apróságon fennakadsz..

2020. júl. 24. 10:30
 7/20 anonim ***** válasza:
89%
Nevetséges :'DDDD
2020. júl. 24. 11:27
 8/20 anonim ***** válasza:
91%

Igen, baj!

Mert nem őt szereted, hanem a haját.

2020. júl. 24. 13:21
 9/20 anonim ***** válasza:
93%
Akit szeretek, aki tetszik nekem, az bárhogyan tetszik, bármilyen hajhosszúsággal vagy hajstílussal, mert az embert szeretem, nem (csak) a haja szálát.
2020. júl. 24. 13:22
 10/20 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem utalhatsz rá hogy kibontva jobb volt

(én pár éve azért hordtam máshogy a hajam mert valaki beszólt érte)

2020. júl. 24. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!