Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hátrány vagy előny ha 38 éves férfiként szüleimmel lakom de két szintes, két generációs házban külön lakásban?
Hátrány, mert sok nő nem akar senkivel együtt lakni rajtad kívül,még a saját szüleivel se nemhogy a tiéddel nem számít, hogy külön vannak valamilyen szinten.
Akadnak kivételek természetesen, de akkor az a gond, hogy "anyós, após" beleavatkozik sok mindenbe amihez semmi közük. Na most miért tűrné el egy nő, hogy más dirigáljon? Te eltűrnéd fordított esetben, ugye, hogy nem? :D
Ez attól is függ, milyenek a szüleid :D Ha normálisak, akik nem szólnak bele az életedbe és nem mosnak/főznek rád non-stop meg járkálnak át hozzád állandóan, hanem teljesen önálló vagy akkor szerintem nem hátrány.
Az én anyósom olyan, hogy legszívesebben egy bolygón se élnék vele, nem egy házban. :D De ha a te szüleid jófejek, akkor inkább egy nagy családi ház, ami saját, mint valahol egy kis lyuk albérlet.
34N
#7: "...nem kell társra várni, hogy otthonról kirepülj ám"
Egyfelől értem hogy miért írtad ezt, csak azt felejted el, hogy a mai világban a nagy többség (nem mindenki) nem igazán tud egy fizetésből albérletet fizetni.
Pl. Budapesten 200 ezer Ft körül van egy 40-50 m2-es lakás albérleti díja, és hol van még a rezsi, kaja, gyógyszerek, vitaminok, bérlet, tisztítószerek, tisztálkodási szerek stb, stb, stb, ami csak előfordulhat költségként egy hónapban (és akkor nyaralni meg szórakozni nem is mentél). Nem mindenki ügyvéd, orvos vagy IT guru stb, nem mindenki keres havi 1 M Ft-ot (átlagos munkákat nem fizetik meg). Nem véletlenül mondják hogy lakhatási válság van......
Én megértem a kérdezőt, hogy akkor költözne el ha már van párkapcsolata. Ketten két fizetésből jóval könnyebb boldogulni mint egyedül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!