Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy minden nőben csak a rosszat keresem és ha találok egy hibát utána elmenekülök az ismerkedés elől?

Figyelt kérdés
39 éves leszek lassan és hát keresem a társamat, főleg interneten mert máshol nem nagyon tudok társat találni, azért írnak vissza válaszlevelet nekem és van egyezés is Tinderen. Elkezdek levelezni beszélgetni egy nővel és keresem a hibákat amint megtudok egy hibát azonnal így ignorálom és már elmegy tőle a kedvem, olyan kis hibákra gondolok hogy ételallergiája van, nem iszik alkoholt nem szereti a horrorfilmeket stb. ha ilyen hibát megtudok máris menekülök
2023. júl. 3. 18:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

10

Még szerencse, hogy ezek eddig senkit nem zavartak. Párom sem iszik alkoholt és nem néz horrort. Na jó, a tejet szereti, dezt elnézem neki :D

2023. júl. 3. 20:11
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

“Nekem maga a pszihológus mondta hogy olyan emberrel szabad csak párkapcsolatot kezdeni aki minden szempontból csak hozzátesz az életedhez és nem vesz el belőle.”

Haha, ez aranyos gondolat, de ilyen ember nem létezik. A kérdezővel az a baj, hogy konkrétan egy saját magával megegyező egyént keres párnak, mert számára csak önmaga megfelelő. Ilyen ember viszont nyilván nem létezik, mint amilyet ő keres, mivel minden ember egyedi. Párkapcsolati szempontból kvára nem is releváns, hogy kinek mi a kedvenc színe vagy milyen filmeket szeret. Azt kéne nézni, hogy pl. mennyire odaadó, tud-e kommunikálni, ha valami baja van, milyen vele a szex stb.

Szerintem a kérdezőnek valamilyen kötődési problémája lehet, vagy érzelmileg nem is vágyik közeli intim kapcsolatra, ezért mindig talál valami kifogást, hogy ne is kelljen megosztani mással a saját tökéletes kis életét. Az ismerkedés neki inkább csak unaloműzés.

2023. júl. 3. 20:21
 13/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell túlfilózni, ez inkább az internet átka. Ott bennem is felerősödik a hibakereső ösztön. Azért, mert olyan feeling, mintha egy online katalógusból válogatnék, s nyilván akkor ki akar tökéletlent.

Élőben minden sokkal másabb, ott nincs ez az érzés. Próbálkozz élőben.

2023. júl. 3. 21:08
 14/20 anonim ***** válasza:
5%

"Haha, ez aranyos gondolat, de ilyen ember nem létezik"

Már hogyne létezne?

Az összes valóban boldog párkapcsolat ilyen, pont ezért boldog. A kompromisszumok nem mennek benne egyik fél kárára sem

2023. júl. 3. 21:13
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

14.

És ez az, ami csak a régi lányregényekben létezik, esetleg 1-1 romkom film végén.

2023. júl. 3. 21:15
 16/20 anonim ***** válasza:

Lehet mögött rossz tapasztalat is, de az is lehet, hogy tudat alatt te nem akarsz párt. Mivel ez az érzésed el van nyomva, ezért ismerkedsz, csak éppen a tudatalattid gondoskodik arról, hogy egy lány se feleljen meg neked - vagyis az történjen, amit ő akar, nem a tudatos éned.

Szóval érdemes lenne őszintén magadba nézned, hogy valóban akarsz-e társat. Akár szakember segítségével.

2023. júl. 3. 22:19
 17/20 anonim ***** válasza:
Jobban jár mindenki ha menekülsz...
2023. júl. 3. 23:38
 18/20 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom.

Valamennyit muszáj vagy engedni az elvárásaidból.

Így azon kapod magad, hogy öreg vagy..

Azért azt tudd, hogy az ember szokásai megváltozhatnak egy kapcsolatban.

Pl régebben a feleségem is t re aludt el mióta velem van nincs is tv a hálóban.

Sőt az egész lakásban sincs.

És nem azért mert én ezt ráeröltettem!!!

Csak a hálóba nem akartam.

Én nem nézek tvt sose szinte így aztán ő is elszökött róla.

Érdemesebb ék látta eljönni velem sétálni vagy ilyesmi.

Kaja.

Én nem eszem húst.

Néha ő még szokott 1 évben 2x 3x.

De arról is leszokott pedig én felőlem tehetné akár minden nap is...

Én is változtam sokat.

Sokkal kevesebbet modulok ki Pl.

Jól érzem magam vele.

Régen állandóan csavarogtam ha volt egy kis időm.

2023. júl. 4. 10:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Es most van valaki,aki szobajohetne?
2023. júl. 5. 15:26
 20/20 anonim ***** válasza:

18 Hát ez az

Sokan ezt nem képesek felfogni. Az emberek simán változtathatják a szokásaikat, kb az összeset.

2023. júl. 5. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!