Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek ápolt vagy inkább lepukkant férfiak?
Ha nem is nyertek a genetikai lottón de pl. járnak havonta fodrászhoz, rendben a hajuk, a foguk, a ruházatuk ha nem is drága de mostani fast fashion, tiszta a lakásuk meg ilyenek?
Csak mert én azt látom, hogy egy férfi bárhogy nézhet ki genetikailag de ha a fentiekre mindenre nagyon ad akkor van párja még válogathat is.
Ennyi erővel ezt én is mondhatom rád 10#
A bűzöd ideérzik a net túlvégéből is. Pont annyira tudom mint te rólam vagy bárki másról
17#
És akkor képzelheted milyen Isteni magasságokba emelő szint amikor büszkén jelenthetem ki hogy sosem engedtem hogy közöm legyen az olyan alakoknak mint te
Mivel az igényesebb férfi megválogatja a nőt, és az olyanokat mint te legfeljebb ondóputtonynak tartja
Én még arra is szégyellenélek
#19 velem bakot lőttél incike mert én kellek a jópasiknak, kétszer is házasodtam, jelenleg is férjnél vagyok 🤷
/Amúgy nem a 10-es vagyok, csak reflektáltam az arra írt 16-os büdösbunkóra, meg most rád 🥰/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!