Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha anyám lányosnak nevelt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha anyám lányosnak nevelt akkor egy férfias csaj illene hozzám?

Figyelt kérdés
Anyukám kinevelt belőlem minden férfias vonást már kiskoromtól, szerintem mert gyűlölte a saját apját, meg a férfiakat úgy általában.
2023. júl. 3. 14:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ha problémád van a személyiségeddel, akkor bizony marad a terápia.

Az, hogy sok év alatt 2 évet jártál pszichológushoz az elég rosszul hangzik. Mi az, hogy összesn 2 évet? Darabokban? Más-más pszichológusokhoz, vagy mi? Összefüggő, heti vag ykétheti rendszerességű terápia kell, nem hébe-hóba benézés...

Node..

Mit értesz az alatt, hgoy minden férfias vonást kinevelt belőled? Pl?

2023. júl. 3. 15:46
 12/23 A kérdező kommentje:

11es:

1.szer jártam félevet

Aztan 1szer 1.5 évet

Es utana ujra 1 evet.

3 kulonbozo pszichologushoz. Szoval ez mar 3 év.

Pánikbetegség miatt jartam de általában ujra es ujra anyám volt a téma.

Férfias vonások: nehéz lenne leirni melyek ezek. Ez egy általános érzés...

De mondoma terápia most nekem nagyon nem menne.

2023. júl. 3. 16:35
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

és végül sikerül az anyád-témának a végére érni?

Az az igazság, hogy az én párom 6 évig járt terápiára, amiből 1 évig még gyógyszeres kezelést is kapott, mire sikerült kezelhető szintre hozni a szülőktől kapott szorongásokat, sémákat. Szóval az az időtartam amit te írtál, pláne úgy, hogy új terapeutánál mindig visszaesik a haladás, elég kevésnek tűnik ahhoz, hogy ez meg legyen oldva.

Azaz tudjuk, hogy van pszichés zavarod ami a szülőktől jön. és te mégsem ezzel akarsz foglalkozni, hanem inkább elfogadod a csomagot amit kaptál és annak ellenére, hogy rosszul érzed magad tőle, megfelelsz neki.

Hát erre mit mondjak?

Amúgy mit gondolsz, egy "férfias csaj" azaz egy határozott, magabiztosságot és önállóságot sugárzó és megkövetelő csaj el tudna fogadni téged, aki felnőtt embe rlétére az anyjától kapott cosmagnak hódol?

2023. júl. 3. 17:00
 14/23 anonim ***** válasza:
Tehat nem tudod mik azok a ferfias vonasok, amit egyebkent te emlitettel a kerdesedben. Nem sokat ert igy a pszichologus, hogy az ablakon bamultal ki, mert kotelezo volt menni. Valtozast ugy lehet elerni, ha kooperativ modon allsz hozza es fejlodni is akarsz azon a teruleten, amiben segitseget kertel. Ugy latszik az onismerettel is a rajtvonalnal allsz. De ha elutasitod a terapiat, akkor mitol varsz javulast? A motivalatlansag az egyik legnagyobb red flag egy randin. Oke, lanyos vagy es lusta is, szerinted milyen no fog egyaltalan szoba allni veled? Szerintem semmilyen.
2023. júl. 4. 08:57
 15/23 anonim ***** válasza:
Pasik nem érdekelnek?
2023. júl. 4. 10:07
 16/23 A kérdező kommentje:

Bocsi de nagyon gáz amiket itt írtok. Egyértelmű hogy bírálni AKARJÁTOK a másikat. Nem tudjátok hány éves vagyok, nem tudjátok mi történt velem. De feltételeztek dolgokat és bűntudatot akartok kelteni bennem.

13as: Azt írod hogy a párod 6 évig járt terápiára. Ebből Te arra következtetsz hogy én túl kevés ideig jártam terápiára? érdekes...

14es: Azt írod nem sokat ért a terápia ha csak bámultál ki az ablakon és hogy változást csak ugy lehet elérni ha kooperativ modon állsz hozzá. Bocsánat, de Te kiről beszélsz? Pszichológus vagy és sok az idegesítő kliens? Te milyen változtatásokat csináltál az életedben ami alapján ilyen bölcsen beszélsz erről??

Válaszokat nem várok erre, inkább csak kicsit gondolkodjatok már! nem is ismertek és úgy adtok ilyen komoly és kiméletlen választ. A kérdésem nem volt ennyire bonyolult.

2023. júl. 4. 10:10
 17/23 A kérdező kommentje:
15: pasik nem erdekelnek egyáltalán. csak a nők!
2023. júl. 4. 10:14
 18/23 anonim ***** válasza:

Kár. Pedig csatlakozhatnál hozzám, meg barátnőmhöz. ^^

Külsőre is lányos vagy?

2023. júl. 4. 10:36
 19/23 A kérdező kommentje:
18as: régen lányos voltam ,de már kigyúrtam magam :D bocsi ,de nekem ez a 3as túl sok :)
2023. júl. 4. 10:39
 20/23 anonim ***** válasza:
Oh kár :(
2023. júl. 4. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!