Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem, hogy nem kellek egy férfinak sem?

Figyelt kérdés

27 éves nő vagyok és csak alkalmi együttléteim voltak, párkapcsolatom soha. Ez a pár alkalom is csak szexről szólt mert nyilván vágytam arra is, többet nem akartam az aktuális sráctól - de ők sem tőlem. Mások szerint intelligens vagyok, kedves, mosolygós, nyitott. A külsőmmel sincs szerintem baj, igényes vagyok, nőies a stílusom, csak szoknyát vagy egyberuhát hordok, magassarkút. Nagy mellem van ami állítólag vonzó a férfiaknak. De soha nem kezdeményez nálam senki, se élőben, se interneten. Annyira szeretnék már egy komoly kapcsolatot.

Van egy szingli barátnőm akivel akaratlanul is összehasonlítom magam. Ő idősebb (29 éves) és voltak hosszabb kapcsolatai. Már egy éve nincs senkije mert elmondása szerint jelenleg nem is akar, mégis állandóan próbálkoznak nála a férfiak, holott messze nem tesz érte. Slamposabb mint én, soha nem vesz fel szoknyát, ő ez a farmer-póló-sportcipős típus. Zárkózottabb is, ezért sem értem miért veszik mégis a bátorságot a pasik. Ha együtt vagyunk engem észre sem vesznek csak őt nézik. Ismerősök és ismeretlenek írnak neki, amire ő mindig válaszol, hogy köszöni de jelenleg nem ismerkedik. Ezt is mondtam neki, hogy ezzel csak bátorítja őket de azt mondta nem akar bunkó lenni, hogy nem is válaszol. Persze akik ismerősök hiába utasítja el őket, visszahallom hogy ugyanúgy odavannak érte. A volt pasijai bepróbálkoznak nála újra, sőt azok haverjai is.

Egyszerűen nem értem. Kérlek magyarázzátok el mitől vonzóbb az a nő akiről köztudott, hogy nem akar épp senkit, távolságtartóbb is, és a tetejébe a megjelenésével sem tesz azért, hogy felhívja magára a figyelmet.

Úgy érzem nekem egy kis morzsa figyelemért is küzdenem kell, teszek a szép külsőmért, ő meg kb. felkel az ágyból és elég is ennyi.

Igazságtalannak érzem, tenni szeretnék valamit, hogy rám is felfigyeljenek a férfiak, hogy velem is kapcsolatot akarjanak, engem is hívjanak randevúra de fogalmam sincs, hogy mit tegyek. Az évek csak telnek és egyre jobban aggaszt, hogy kimararadok ezekből az élményekből.

Várom nők és férfiak segítőkész tanácsait, tippeit.

2023. júl. 3. 14:44
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Nem tudom a kisugárzásommal van-e gond, erre már én is gondoltam. Ezt nem tudhatom. Ha azzal is van a baj, nem tudom hogyan változtathatnék ezen.

Egy férfi ismerősömet, aki inkább barát is megkérdeztem ezzel kapcsolatban. Ő is ezt a kisugárzást hozta fel, hogy lehet a görcsös párkeresésem valahogy értődik. A barátnőmre azt mondta neki valahogy kellemes a kisugárzása, nyugalom árad belőle. De hogyan legyek ilyen higgadt és laza ha közben annyira utálok szingli lenni?

Arra is gondoltam, hogy esetleg a rajtam maradt pár plusz kg az oka. Elkezdtem fogyókúrázni, sokat leadtam bár van még mit. Ezt próbáltam mindig kompenzálni a nőies öltözködéssel.

Akik szerint kitaláció vagy "trollkodás" a kérdésem, őket nem tudom és nem akarom meggyőzni a valódiságról. Nem ilyen válaszok miatt írtam ki a kérdést, hanem tanácsokat szeretnék kérni hasonló nőktől.

2023. júl. 3. 18:26
 12/24 anonim ***** válasza:
59%
Nem elég szép az arcod, emiatt nem tudnak beléd szerelmesek lenni a férfiak.
2023. júl. 3. 19:07
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
most viszont azt írod h van rajtad azért felesleg...bocs, h ezt mondom de nem mindegy, h mennyi felesleg...
2023. júl. 3. 19:27
 14/24 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem is azzal lehet a gond, hogy túl "megcsinált" vagy. Érződik rajtad, hogy nagyon tetszeni akarsz, hogy be vagy feszülve. Nem biztos, hogy a férfiak többségének az jön be, ha egy nő magas sarkúban, szoknyában és mellkidobós felsőben megy le a kisboltba is, esetleg azt gondolják, ilyen nő mellett nekik is mindig a toppon kell lenniük, nem lehetnek mellette farmer-pólóban. Próbálj te is kicsit lazábban öltözködni és nem ráfeszülni erre. Fogd fel úgy, hogy amíg egyedül vagy, addig van igazán időd önmagaddal foglalkozni és élvezd ki ezt az időt. Az érződik egy nőn, ha egyedül is jól érzi magát a bőrében és nem görcsösen akarja, hogy felfigyeljenek rá.
2023. júl. 3. 19:28
 15/24 A kérdező kommentje:
A kérdés leírásában sehol nem írtam, hogy vékony lennék.
2023. júl. 3. 19:28
 16/24 A kérdező kommentje:

14:

Köszönöm a hasznos tanácsot. A barátnőm is ezt javasolta egyébként, hogy ő is ezt az időszakot fordítsam saját magam fejlesztésére. Ideig-óráig megy, de aztán ismét rosszkedvű leszek ha belegondolok, hogy semmi változás nem történik.

2023. júl. 3. 19:32
 17/24 anonim ***** válasza:
Társaságba, társkeresőre jársz? Ha igen, ott milyen arányban van sikered? Vannak férfiak, akik kifejezetten a te típusodat kedvelik, ilyenekkel sem szoktál összefutni/ matchelni?
2023. júl. 3. 19:49
 18/24 A kérdező kommentje:

Semennyire nincs, kivéve az a néhány eset amikor alkalmi szex összejött. De sose kerestek utána.

Járok társaságba, nagy baráti köröm van, sokszor bukkannak fel új arcok de átnéznek rajtam.

2023. júl. 3. 19:53
 19/24 anonim ***** válasza:
54%
Lehet túl kihívó vagy. Azért a te korodban már inkább az a nyerő ha valaki visszafogottabb. Minden bántás nélkül. Próbálj meg lazább lenni mindjuk ha a póló szexis akkor gatya legyen, ha szoknya visszafogottabb póló. Ne használj sok sminket.
2023. júl. 3. 20:11
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
szerintem hazudik a tükör
2023. júl. 3. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!