Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem kellek a ferfinak akiert odavagyok?
Figyelt kérdés
24 eves vagyok. Nagyon megtetszett egy ferfi akivel hosszasan ismerkedtunk ,jokat beszelgettunk, mar mar azt gondoltam lelki tarsak vagyunk. Talalkozgattunk sokat de vegulis ugy jott le az egesz nekem hogy csak szexre vagyok neki jo. Ertelmes ,jofej nonek tartom magam, egyertelmu jelei voltak hoyg bejovok neki. Most teljesen kivagyok, mert en tobbet akarok tole , amit szova is tettem, de o ugy gondolja hogy a “belso hang” azt sugja neki h ez koztunk nem mukodne... egyenkent 28 eves es elviekben nagyon vagyna mar egy normalis kapcsolatra.. nem tudom mi lehet a gond velem, nagyon rosszul erint ez az egesz es kb semmi masra nem tudok gondoli egesz nap, csak o ra ... tudom h el kene felejtenem , de egyszeruen nem megy . Mit tegyek?
Pontosan ez is történik, csak szexre kellesz neki, és ennek érdekében vetette be a többi dumát, mert tudta, hogy ezzel nálad sikere lesz - és lett is. Sajnos, ezt beszoptad. Remélem még nem szó szerint.
De jó, hogy nyitva van a szemed és látod a dolgot - hallgass a szívedre és még inkább az eszedre a témában.
2020. márc. 21. 23:15
2/13 A kérdező kommentje:
Ha valaki tobbszor hangsulyozza h komoly kapcsolatot keres mar es (ne ertsetek felre nem akarok nagykepunek tunni) talalt egy normalis lanyt aki tetszik is neki, akkor miert csinalja ezt??
2020. márc. 21. 23:19
3/13 anonim válasza:
Mert nem akar, csak tudja, hogy te igen és ezt akarod hallani ezért hajtogatta. Ezért van az, hogy ilyen rövid idő után még nem szabad megbízni a másikban és minden szavát elhinni. Ez naivság! Sajnos nagyon sok alapvetően okos vagy értelmes ember is piszok naiv.
2020. márc. 21. 23:21
4/13 Noren1989 válasza:
Hát csillagom...vagy nem vagy elég eszes, vagy nem vagy elég csinos az elvárásainak.
C-verzió az, hogy éppen zúzza az egodat, hogy könnyebben megkaphasson erre-arra.
Én a helyedben nem foglalkoznék vele, de úgyis azt fogod tenni. Tereld el a figyelmed, keress termékeny emberi kapcsolatokat.
2020. márc. 21. 23:25
5/13 anonim válasza:
Ne egyik napról a másikra akard elfelejteni, mert az lehetetlen. Az első lépés hogy akard elfelejteni. Gondolj arra, hogy nem kellesz neki, akkor te miért lennél oda érte. Nem érdemel meg. Keresd és emeldd ki a hibáit. Próbáld úgy csinálni hogy ne is lásd, de ezt is fokozatosan minden egyes nappal egyre kevesebbszer. De legeslegelőször tényleg akarnod kell, hogy elfelejtsd.
2020. márc. 21. 23:40
6/13 anonim válasza:
Feküdj le egy másik adonisszal és akkor legalább elfelejted az előzőt. Aztán nincs megállás, jön a faxkörhinta. :))
2020. márc. 22. 00:04
7/13 anonim válasza:
Mit tehetnél. Engedd el.
2020. márc. 22. 00:08
8/13 anonim válasza:
Ez a friendzone forditott verzioja....
2020. márc. 22. 02:10
9/13 anonim válasza:
Itt biztosan sok srac felaldozza magat,hogy kalandokkal segitsen neked elfelejteni azt a fiut. Orulj nekikes fogadd a kozeledesuket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!