Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondom egy férfinak, hogy kedvelem, és sajnálom hogy munkahelyet vált, mert örültem volna ha jobban megismerhetem, akkor abból lehet sejteni, hogy odavagyok érte?
Szeretném, ha észrevenné, hogy tetszik, de csak finoman szeretném jelezni. Ártatlanul, nem tolakodva, nem egyértelműen,hogy "szerelmes vagyok beléd". Inkább úgy, hogy akár az is benne lehet a pakliban. Viszont mivel lehet, hogy soha többé nem látom, biztosra akarok menni, hogy az érdeklődésem iránta kiolvasható lesz.
Kb. kéthetente jön a munkahelyemre, jövő héten jönne utoljára. Beszélni nemigen van idő, lehet épp csak egy percem lesz amikor épp nincs ott senki. Párszor beszélgettünk eddig, néhány percet. Ő 38 éves, én 29 éves nő vagyok.
(És férfiak,ti mit szólnátok, ha egy nő minden előzmény nélkül ezt mondaná?)
Nem az szamit, hogy mondod, hanem hogy komolyan gondolod-e.
De ha, így mondod neki, ahogy leírtad és nem vette a lapot, akkor ő nem így gondolja.
Sok szerencsét hozzá!
Köszi a válaszokat!
3. válaszadó: hogyan teperjek jobban szerinted, hogy ne legyek túl egyértelmű, kezdeményező? Így pontosan mit mondhanál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!