Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha azt mondom egy férfinak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondom egy férfinak, hogy kedvelem, és sajnálom hogy munkahelyet vált, mert örültem volna ha jobban megismerhetem, akkor abból lehet sejteni, hogy odavagyok érte?

Figyelt kérdés

Szeretném, ha észrevenné, hogy tetszik, de csak finoman szeretném jelezni. Ártatlanul, nem tolakodva, nem egyértelműen,hogy "szerelmes vagyok beléd". Inkább úgy, hogy akár az is benne lehet a pakliban. Viszont mivel lehet, hogy soha többé nem látom, biztosra akarok menni, hogy az érdeklődésem iránta kiolvasható lesz.

Kb. kéthetente jön a munkahelyemre, jövő héten jönne utoljára. Beszélni nemigen van idő, lehet épp csak egy percem lesz amikor épp nincs ott senki. Párszor beszélgettünk eddig, néhány percet. Ő 38 éves, én 29 éves nő vagyok.

(És férfiak,ti mit szólnátok, ha egy nő minden előzmény nélkül ezt mondaná?)

2018. febr. 22. 21:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Ez kevés szerintem. Én biztos nem lépnék erre, hacsak nem már izzik a levegő.

Mondd azt neki, hogy szeretnék még beszélgetni.

2018. febr. 22. 23:12
 12/26 anonim ***** válasza:
44%
Ird meg levélben amit szeretnél és az elérhetőségedet, majd nyomd a kezébe.
2018. febr. 22. 23:30
 13/26 anonim ***** válasza:

Szerintem is lépett volna, ha akart volna valamit. Lehet van valakije, akár családja is. Úgy jött le, hogy sokat nem tudsz róla, szóval, lehetséges is.

Azért, mert valaki pár hetente megáll pár percre és kedves velem, nem nyomulnék rá, de te tudod.

2018. febr. 23. 08:04
 14/26 anonim ***** válasza:

Ha azt szeretnéd, hogy egyértelmű legyen a számára, akkor legyél is egyértelmű. Nem tolakodó, de nyílt és egyértelmű.

Pl búcsúzás képpen elhívhatod egy teára vagy ilyesmi. Ebből lehet, hogy le fog neki esni és elkéri az elérhetőségedet.

2018. febr. 23. 09:03
 15/26 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nincs családja, volt neje van csak, ő mondta. Ha barátnője van, akkor így jártam, legalább megpróbáltam, nem fogok rágódni, és lezárom magamban. A tea jó ötlet, múltkor úgyis arról beszélgettünk, hogy vettem egy házat. Csak tényleg az a baj, hogy lehet fél percem lesz csak beszélni vele négyszemközt. Persze lehet, hogy annyi sem :(
2018. febr. 23. 09:32
 16/26 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy vettem egy házat az úgy vág ide, hogy most nemrég költoztem ide, ez egy kis falu, csak egy kis kávézó/kocsma van, ami mindig tele van emberekkel, és ha valakivel találkozni szeretnék utazás nélkül,akkor az az otthonomban lehetséges.
2018. febr. 23. 09:36
 17/26 anonim ***** válasza:
8%
Miért nem akarsz egyértelmű lenni???? O.o
2018. febr. 23. 09:37
 18/26 A kérdező kommentje:
Mert nem szeretnék túl nagyot koppanni. És mert igazából akkor is szívesen megismerném, ha nem lehet köztünk semmi. Nagyon érdekes, értékes és jófej embernek látom. Kb egy éve dolgozok a munkahelyemen, azóta látom, rögtön felfigyeltem rá. Beszélgetni kb nyár elején kezdtünk.
2018. febr. 23. 09:47
 19/26 anonim ***** válasza:

Ebből lehet sejteni. Sőt, ezt még én is érteném, pedig elég balfäsz vagyok ezen a téren. :)

"És férfiak,ti mit szólnátok, ha egy nő minden előzmény nélkül ezt mondaná?)"

Örülnék neki. Főleg akkor, ha nekem sem közömbös a hölgy.

2018. febr. 24. 04:03
 20/26 anonim ***** válasza:
Szerintem, amit írtam, hogy egy ilyet mondasz neki, hogy szeretnék még beszélgetni az azért jó, mert egyrészt nagyon magas labda, ugyanakkor meg még nyitva van hagyva, neki kell még azt mondani, hogy akkor talàlkozzunk vagy elkérni valamidet. Ha meg erre nem lép, akkor ott már nagyon egyértelmű, hogy ez neki munka beszélgetés volt.
2018. febr. 24. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!