Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem kellek egy ferfinak sem, ha a kulsom rendben van? Mi a baj a szemelyisegemmel? 22 evesen nem volt parkapcsolatom
Figyelt kérdés
Inkabb ugy mondanam nekem nem kell senki sem. Egy valaki kellett volna, de vele abba maradt a dolog 2 tali utan. Nem erdekel senki, unalmas nem erdekel mit mond, nem akarok megszolalni....nem jon senki aki felkeltene az erdeklodesem. Ha megis adok egy eselyt es elmegyek talalkozni, amint latom meg erzem hogy nem erdekel a csavo nem tudok beszelgetni sem annyira leszarom az egeszet
Voltatok hasonlo helyzetben?
Meg amint meghalljak hogy nem volt parkapcsolatom automatikusan arra gondolnak baj van velem. Aki engem engem erdekelt annak a ferfinak ezert nem kellettem.
2022. márc. 5. 12:33
1/8 anonim válasza:
Ezt hamar megfejtetted :D Keresd tovább azt akivel passzolsz.
2/8 anonim válasza:
Hat talan az, hogy latjak rajtad hogy qrvara nem erdekelnek?
3/8 anonim válasza:
Ugyanez. Én többször nekifutottam a tindernek és más társkeresős appoknak, de mindig azon kaptam magam, hogy a profilok nagy részét balra húzom és a beszélgetések is elég hamar abbamaradnak, mert egyszerűen nem érdekel a másik. Nem érdekel és nem vagyok rá kíváncsi, semmiféle érzést nem vált ki belőlem. Emiatt nem tudok tőle mit kérdezni, mert nem érdekel a válasza... Ha ő kérdez valamit válaszolok, de normális beszélgetés nem lesz belőle. Nem tudom mi ennek az oka, de tényleg nulla motivációt érzek magamban ilyenkor. Személyesen egy fokkal jobb a helyzet, de ott is azt érzem, hogy inkább csak azokkal az emberekkel szeretek és tudok beszélgetni, akikkel már rögtön azt érzem, hogy egy hullámhosszon vagyunk (most legyen szó akármilyen beszélgetésről, nem csak ismerkedésre gondolok). Ha valakivel egyből mennek a poénok, nevetünk egymás viccein, értjük egymást, hasonlóan gondolkozunk stb., míg mikor valakivel eleve nyögvenyelősen indul a dolog, akkor úgy vagyok vele, hogy kár erőltetni.
4/8 A kérdező kommentje:
Azta
Ugyanezeket erzem
En is fent vagyok tarskereson de semmi ertemme annak sem
2022. márc. 5. 14:47
5/8 anonim válasza:
tudod mi a legnagyobb gondod? Hogy ezt ilyen elkeseredetten KERESED. Ne keresd... úgy is jönni fog, és úgy is tudni fogod hogy ez az a pillanat. Nem ezotéria vagy ilyesmi, de tapasztalatból mondom hogy nekem sose akkor jött az igazi amikor kerestem, hanem mindig amikor nem számítottam rá, de sose estem kétségbe, bíztam benne hogy úgyis jönni fog. Ha ennyire keresgélsz, főleg tinder meg badoon meg ilyeneken sokkal inkább csak szarabb kedved lesz és még jobban elkeseredsz.
6/8 anonim válasza:
Ja értem, de akkor utána senki ne vágja a pofámba, hogy "és, mit teszel érte?"...
8/8 anonim válasza:
Sajnos a párkereséshez szerencse is kell, feltéve ha nem akarsz leállni az első jöttment bántalmazóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!