Ha az alapok nincsenek rendben az életünkben, akkor miért akarunk még rá èpìtkezni?
*Azt mondták erre nem lehet épìtkezni. Igaz ez?
Nem:D Pergesd le, hogy ki mit mond:) Tudod: kibicnek semmi nem drága. Ők rád mondják ezt, és te már kettő "házat" is felhúztál közben:D ez így szokott lenni a hozzád hasonló emberek életében.
1+Egyébként is, az alapokat nem erre kell mondani-nem talmi dolgokra, hanem:
Becsület, tisztaság, hűség, egyenesség, őszinteség, lojalítás, kitartás,intelligencia és szeretet-ez az alapok. Erre jön minden egy embernél.
A legtöbb embernél nincsenek rendben az alapok, de az évek múlnak, az élet halad és ők is haladni akarnak vele. Vagy egyszerűen át sem gondolják a helyzetük és csinálnak dolgokat, mert miért ne.
Hány éves vagy? Mert úgy tűnik, mintha még tini lennél. Amivel nincs gond. Sőt, a húszas éveid elején is oké még a helyzeted. Nekem az egész olyan, mintha egy kényelmes életben ellennél.
nahát, pont olyan vagy mint egy normális ember!
"Egyszer nagyon gazdagnak érzem magam, máskor meg az emberek megértő támogatására lenne szükségem."
ezzel a legtöbbünk így van. kivéve ugye ha anyagi támogatásra gondolsz, ezesetben meg kéne tanulnom beosztani a pénzed
"Egyszer minden kell nekem, máskor meg mindent másokra hagyok."
mármint egyszer önző vagy, máskor adakozó? vagy egyszer te akarod irányítani a dolgokat, máskor hagyod hogy más irányítson? igazából nincs baj egyikkel sem
"Egyszer mindent a családomért, máskor èn szeretnék érvényesülni."
nem áldozhatod fel mindig magadat, és nem is lehet ezt elvárni senkitől
"Ettől függetlenül terhelhető vagyok, rengeteg terhet tudok cipelni a hátamon, ha rossz dolog ér, nem hárìtom másra"
ez becsülendő
5 *nahát, pont olyan vagy mint egy normális ember!
Jó ezt olvasni:DD a sok bolondság után:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!