Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, járnátok plus size...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, járnátok plus size pasival?

Figyelt kérdés
Van rajta egy kis fölösleg, de így is gyönyörű! Csak a kutyák szeretnek csontokkal játszani. Az igazi férfi amúgy is 100 kiló fölött kezdődik. És hát fő az önbizalom, magabiztosság, kisugárzás. Ő pedig nem tutyimutyi alak, bátran rástartol a jó csajokra is.

2023. júl. 3. 11:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%

A férjem is "plus size", l-xl ruhákat hord, de nem hasban vállas. Egy kis felesleg is van rajta, elég sok izom, és nagyon arányosan oszlik el. 175 cm magas, és egyáltalán nem látszik rajta, hogy 90 kg.

Ahogy a plus size nő se azt jelenti, hogy igénytelen, 120 kilós zsírdisznó. Barátnőm 160 cm, olyan 70 kg lehet, tehát egyértelműen van rajta plusz. Együtt járunk edzeni, kirándulni, és néha együtt nyaral a két család. Oké, szeret enni, nem salátán él. Viszont odafigyel, hogy egészséges ételeket főzzön, szeret sportolni, rajta is van izom bőven, meg persze cici és popsi. Ha egymás mellett megyünk, akár a strandon, szinte láthatatlan vagyok. Nagyon sok férfi megfordul utána.

2023. júl. 3. 13:00
 12/16 anonim ***** válasza:

Igen, a mérték nyilván számít. Pár kiló, mondjuk 10-15 kg plusz számomra elfogadható egy férfinél, én sem vagyok egy bikinimodell.

Nagyon elhízott férfivel nem tudnék együtt lenni, mert aktív életet élek, és ebben nem tudna társ lenni, plusz nem is tudnám vonzónak látni.

2023. júl. 3. 13:03
 13/16 anonim ***** válasza:
Én igen, de nem az extrém kövérekkel.
2023. júl. 3. 13:32
 14/16 anonim ***** válasza:
34%
1 60?🤣🤣🤣max 16 évesen.
2023. júl. 3. 14:06
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem, nem tetszik a túlsúly.
2023. júl. 3. 16:19
 16/16 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem jönnek be a nagyobb darab pasik.

Rajtam bár van 10 kg felesleg, nem vagyok kövér, és még így is kellek a sportos vagy átlagosan vékony pasiknak.

De ha nem így lenne, akkor sem kellene olyan, aki nem vonz testileg, inkább lennék egyedül.

2023. júl. 3. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!