Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, járnátok plus size...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, járnátok plus size pasival?

Figyelt kérdés
Van rajta egy kis fölösleg, de így is gyönyörű! Csak a kutyák szeretnek csontokkal játszani. Az igazi férfi amúgy is 100 kiló fölött kezdődik. És hát fő az önbizalom, magabiztosság, kisugárzás. Ő pedig nem tutyimutyi alak, bátran rástartol a jó csajokra is.

2023. júl. 3. 11:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
28%

Férfi 60-70 kg! A többi dagadt disznó!

Szóval kihagyom!

2023. júl. 3. 11:08
 2/16 anonim ***** válasza:
81%

Nem. Nekem a normál testalkat jön be. Ami azért messze nem 60-70 kg, mert én a magas fiúkat szeretem.

Ha 100+, akkor legyen 2 m magas.

2023. júl. 3. 11:17
 3/16 anonim ***** válasza:
68%
Nem, mert nem tartom vonzónak a túlsúlyos férfiakat, illetve egy elhízott férfi valószínűleg kisebb eséllyel élvezné azokat a túrákat és sportokat, amik fontos részei az életemnek.
2023. júl. 3. 11:18
 4/16 anonim ***** válasza:
78%

"Csak a kutyák szeretnek csontokkal játszani."

Csak a disznót szúrják nyakon.

2023. júl. 3. 11:19
 5/16 anonim ***** válasza:
6%
Legyél csontváz, az a női ideál. De izmos csontváz! Ha vékony csontváz vagy, az nem elég jó!
2023. júl. 3. 11:22
 6/16 anonim ***** válasza:
43%
Zsírdisznóval?
2023. júl. 3. 11:23
 7/16 anonim ***** válasza:
89%

Hiába nyekeregtek, a legtöbb nő (és férfi) számára az elhízás nem vonzó. Mondom ezt úgy, hogy a párom 180 centihez 118 kiló volt, amikor megismertem, és összejöttem vele.

Nekem SZEMÉLY SZERINT úgy is bejött, és minden tekintetben vonzónak találtam, de ehhez hozzá tartozik, hogy:

1. Nem úgy állt magához és a világhoz, hogy: Én tökéletes vagyok, mindent jól csinálok, és kötelező engem elfogadni.

2. Egyébként marhára jóképű.

3. A kétségtelenül jelen levő zsírréteg alatt azért izom is volt/van bőven.

Engem valóban megfogott a személyisége, önbizalma, kisugárzása (és egyébként az egészségesebb életmód iránti hajlandósága). Csakhát ehhez ugye egy szuper személyiség kell, amit az itteni incelek hírből sem ismernek.

2023. júl. 3. 11:41
 8/16 anonim ***** válasza:
89%
Nekem bejön a macis típus. De a macika nem egyenlö az igènytelen disznòval. 😊
2023. júl. 3. 11:48
 9/16 anonim ***** válasza:
82%

Nem vagyok egy tohonya tehén, elvárom, hogy a partnerem se legyen az.

A bodypositivityvel meg traktáljátok a kardiológusotokat, ne engem.

2023. júl. 3. 12:01
 10/16 anonim ***** válasza:
85%
Nekem a nagyobb darab pasik tetszenek.
2023. júl. 3. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!