Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, járnátok plus size pasival?
Férfi 60-70 kg! A többi dagadt disznó!
Szóval kihagyom!
Nem. Nekem a normál testalkat jön be. Ami azért messze nem 60-70 kg, mert én a magas fiúkat szeretem.
Ha 100+, akkor legyen 2 m magas.
"Csak a kutyák szeretnek csontokkal játszani."
Csak a disznót szúrják nyakon.
Hiába nyekeregtek, a legtöbb nő (és férfi) számára az elhízás nem vonzó. Mondom ezt úgy, hogy a párom 180 centihez 118 kiló volt, amikor megismertem, és összejöttem vele.
Nekem SZEMÉLY SZERINT úgy is bejött, és minden tekintetben vonzónak találtam, de ehhez hozzá tartozik, hogy:
1. Nem úgy állt magához és a világhoz, hogy: Én tökéletes vagyok, mindent jól csinálok, és kötelező engem elfogadni.
2. Egyébként marhára jóképű.
3. A kétségtelenül jelen levő zsírréteg alatt azért izom is volt/van bőven.
Engem valóban megfogott a személyisége, önbizalma, kisugárzása (és egyébként az egészségesebb életmód iránti hajlandósága). Csakhát ehhez ugye egy szuper személyiség kell, amit az itteni incelek hírből sem ismernek.
Nem vagyok egy tohonya tehén, elvárom, hogy a partnerem se legyen az.
A bodypositivityvel meg traktáljátok a kardiológusotokat, ne engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!