Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Randiznátok olyannal, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok olyannal, aki hanghívásban már az orális szexet emlegeti?

Figyelt kérdés

2023. júl. 2. 23:51
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy nem.
2023. júl. 3. 10:16
 22/36 A kérdező kommentje:

Beszéltünk másról is, csak szóba került, hogy ő az orált nagyon szereti oda-vissza én meg megmondtam hogy nem tudom, mert sosem csinàltam, nem szexeltem még, amin nem akadt ki amúgy.

Barátnőim nem oráloznak, szerintük ez megalázó. Anyukám se tartja jó dolognak, szóval mindig megkaptam azt a konzervatív nézetet h nem annyira jó ezt csinálni.

2023. júl. 3. 10:35
 23/36 anonim ***** válasza:
83%

Pedig az orál nagyon jó dolog, csak oda kell figyelni a másikra, sőt.. főként ezt kell tenned. Miért lenne megalázó örömet okozni?

2023. júl. 3. 10:40
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves? Mert ha ő is még fiatal, akkor nem olyan ciki hogy ilyenről is témázgat, lehet ő is még kezdő. De ha nagyon más témái nincsenek az gáz.
2023. júl. 3. 10:42
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ha még kukit sem láttál élőben és a barátnőid meg anyukád babonáiból tájékozódsz az orális szexről, akkor szerintem ne erőltesd a kapcsolatot olyannal, aki már a nulladik percben ezen kéjeleg neked telefonon.
2023. júl. 3. 10:51
 26/36 anonim ***** válasza:
84%
22) amíg mások konzervatív előítéletei mentén tudsz csak a témához viszonyulni, addig ne ismerkedj ezzel a fazonnal szerintem.
2023. júl. 3. 10:52
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

25. Én eléggé szabad szellem vagyok, magas libidójű nőként.

DE! Ez a csóka a 0-ik perctől taszító lenne.

2023. júl. 3. 10:58
 28/36 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk nagyon fiatalok, csak úgy hozta az élet hogy túl sok tapasztalatot nem szedtünk össze még... volt pár barátnője, de egyik se volt komoly. Nekem meg egyik se lett komoly.

Szóval én szeretnék felnőtt lenni a témához, azt mondta valahol el kell kezdeni és őt nem zavarja ha be kell tanítani. Első pár randin amúgy ő se akar szexet, mindketten demiszexuálisak vagyunk, ha nem ismerek valakit, nem kedvelem eléggé, nem érdekel a szex és ő is ilyen.

2023. júl. 3. 10:59
 29/36 anonim ***** válasza:
91%

"Szóval én szeretnék felnőtt lenni a témához, azt mondta valahol el kell kezdeni és őt nem zavarja ha be kell tanítani"

🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩

Ja, de már most a szopásról beszélget telefonon....

2023. júl. 3. 11:03
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Igazából az van, hogy látja rajtad, hogy naív vagy és akar egy kósza szopást vagy szexet. Szerintem ne nagyon erőltesd a randit ezzel az emberrel a továbbiakban.
2023. júl. 3. 11:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!