Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok olyannal, aki hanghívásban már az orális szexet emlegeti?
Figyelt kérdés
2023. júl. 2. 23:51
11/36 anonim válasza:
Az attól függ, hogy melyik oldalról emlegeti 😉
12/36 anonim válasza:
Soha. Iszonyat primitív, kiéhezett állat. Nem is értem, hogy lehet ezt szóbahozni ilyen körülmények között. Arcpirító.
Édesburgonya:csalódás is lett volna, ha nő lennél. Olyan intelligens, együttérző válaszaid vannak mindig, hogy szinte remény ébredt bennem, hogy van még normális férfi. 🥰🤭
13/36 anonim válasza:
Felejcsd el az ilyen tipusù pasit! Teljesen csak magàra gondol. Ha màr a telefonba igy beszél, az màr nem jò jel!
14/36 anonim válasza:
Egy filmből idéznék:
"Hé vigyázz, be ne nyeld a rizsát!"
Édesburgonyának:)
15/36 anonim válasza:
14 mekkora gyökér vagy. Semmi rizsa nem volt, csak vélemény nyilvánítás.
Pont a hozzád hasonló majmok miatt értékelődnek fel a normálisak..
17/36 anonim válasza:
12-eshez csatlakozva én is úgy látom, hogy Édesburgonya válaszai nagyon rendben vannak. 🙂 Remélem több ilyen férfi is van még.
18/36 anonim válasza:
100% van. Elvégre én nem vagyok különleges, csak próbálok normálisan viselkesni, de köszönöm nektek.
20/36 anonim válasza:
Ha laza szexkapcsolatot keresek és ez mindkettőnknek világos, akkor oké. Ha komolyan terveznék vele és így indít, akkor nem oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!