Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs barátnőm már régóta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátnőm már régóta?

Figyelt kérdés
Esetleg valaki aki sokáig egyedül volt majd talált párt van valami dolog amire rájött? Mi gátolta a párkapcsolat kialakulását?
2023. júl. 2. 19:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%
Beszélgetni kell....az egyikről majd kiderül kedvel és lehet belőle több is. Ha nem teszel érte nem fog az öledbe esni.
2023. júl. 2. 19:18
 2/11 anonim ***** válasza:
62%

Ha teszel érte végre talán rájössz hogy miért reménytelen, és miért kell elengedned a témát

Az itt népszerűen hangoztatott "önismeret" tényleg hasznos. Segít felismerni miért vagy képtelen a csajozásra amit arra használhatsz hogy el tudd engedni a témát

De addig még sok pofáraesés van hátra

2023. júl. 2. 19:27
 3/11 anonim ***** válasza:
54%
1 pipas most fejen talalta a szoget. Ellenben ha megvan az ok, esetleg azon valtoztatni is lehet a feladas helyett.
2023. júl. 2. 20:13
 4/11 anonim ***** válasza:
51%

#3 hát én nem tudtam rajta változtatni, úgyhogy nekem marad a feladás..

30F

2023. júl. 2. 20:24
 5/11 anonim ***** válasza:
55%
Kommunikáció, aktív szociális élet, önbizalom.
2023. júl. 2. 20:28
 6/11 anonim ***** válasza:
50%

"Kommunikáció, aktív szociális élet, önbizalom"

XD

Az önbizalom forrása mi is?

A kommunikaciós nehézségekből, a megaláztatásokból vagy a kudarcokból szerezzük be esetleg?

2023. júl. 2. 20:37
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

#5 Hát ha ez valakinek megvan, akkor annak tök jó!

Akinek meg nincs, az meg így járt!...

2023. júl. 2. 21:09
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi kommenteket. Az lenne jó még ha valaki olyan írna aki sokáig küzdött a társkereséssel aztán egyszer csak lett párja. Az ilyen ember mit mond? Visszatekintve mi volt az ok?
2023. júl. 3. 08:47
 9/11 anonim ***** válasza:
47%
Aki szarul nézz ki az egyedül marad
2023. júl. 3. 10:13
 10/11 A kérdező kommentje:
9es: Nem mondanám h szarul nézek ki. Suliban több lánynak is tetszettem, volt is barátnőm. Rendszeresen sportolok, fehérek a fogaim, érdekel a divat valamennyire.
2023. júl. 3. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!