Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok titeket nem szokott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok titeket nem szokott irritálni a pasasok nagy orrszőre?

Figyelt kérdés

Én ebből a helyzetből szerencsés vagyok mert szinte érzéketlen az orrom és nem okoz problémát az orrszőr eltávolítása mint a legtöbb embernek.

Viszont a legtöbb embernek nagyon kellemetlen, gondolom ezért van annyi férfinak hatalmas orrszőre ami majdnem hogy a szájáig ér ha nem is nyírja.

Engem is szokott irritálni ha látom még akkor is ha hetero férfi vagyok, de a csajokat ez a dolog mennyire hatja meg?

Nem undorodnak ettől?

2023. júl. 2. 12:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem nő gyorsabban sem.
2023. júl. 2. 15:10
 12/18 anonim ***** válasza:
Én férfi vagyok, de engem zavar saját magamon. Mindig nyírom időnként. (még a fülemen is, mert sajna olyan géneket kaptam, hogy ott is nő.....)
2023. júl. 2. 15:28
 13/18 anonim ***** válasza:
68%
Nem nő gyorsabban sem ezt az ostoba baromságot így fel évszázad után már el lehetne felejteni.
2023. júl. 2. 16:22
 14/18 anonim ***** válasza:
#9 Nem a faszt nem. Ne magyarázd már meg nekem amit a saját szemmemmel látok te szerencsétlen.
2023. júl. 2. 19:57
 15/18 A kérdező kommentje:

14#

Mi tudjuk hogy igen, de nekik aztán magyarázhatod

2023. júl. 2. 20:01
 16/18 anonim ***** válasza:

Akkor sem befolyásolja a szőr erősségét vagy a növésének a gyorsaságát az, ha eltávolítod a hosszát. Ha nálad igen, jelentkezz valami laborban, mert segíthetnél a kopaszság legyőzésében.

Ki lenne az a "mi", akik tudjátok? Ki az a "nekik"? Csak nem szőrtelenítőmesternek állítjátok be magatokat, mikor 4 féle módszerrel szedem magamról a szőrt? Nevetséges.

2023. júl. 2. 20:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Telibe leszarom honnan mivel szőrtelenítesz. Nekem ez a tapasztalatom.
2023. júl. 2. 20:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Mondom, akkor Fókusz. Annyi pénzt fogsz keresni, hogy belefulladsz.
2023. júl. 2. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!