Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok titeket nem szokott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok titeket nem szokott irritálni a pasasok nagy orrszőre?

Figyelt kérdés

Én ebből a helyzetből szerencsés vagyok mert szinte érzéketlen az orrom és nem okoz problémát az orrszőr eltávolítása mint a legtöbb embernek.

Viszont a legtöbb embernek nagyon kellemetlen, gondolom ezért van annyi férfinak hatalmas orrszőre ami majdnem hogy a szájáig ér ha nem is nyírja.

Engem is szokott irritálni ha látom még akkor is ha hetero férfi vagyok, de a csajokat ez a dolog mennyire hatja meg?

Nem undorodnak ettől?

2023. júl. 2. 12:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Sosem volt olyan párom, akinek kilógott volna.

Nem hiszem, hogy annyira kényelmetlen lenne visszavágni a kilógó részt. Csak szimplán igénytelenek.

2023. júl. 2. 12:31
 2/18 anonim ***** válasza:
Szóba se álloknikyen pasival. Azért a legtöbbnél nincs ilyen probléma.
2023. júl. 2. 12:58
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Párom nyírja, amint egy picit is hosszabb lesz, ő semmilyen szőrt nem visel el saját magán. Én jobban tolerálom, mondjuk az orrszőrt pont nem, és szólnék, ha zavarna. De mondom, ő előbb lép, minthogy szólni tudnék.
2023. júl. 2. 12:58
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen hosszú orrszőr általában 40 feletti pasikra igaz.

Én ötvenes vagyok,de szemöldökcsipesszel szoktam kihúzni és sosem lóg ki, nem nő túl.Ahogyan a fulemből sem,mert azt is ápolom.

Igénytelennek tartom,ha egy férfi ápolatlan,nem is értem,akinek van párja,felesége, az hogy nézheti ezt el.Mert sokszor a nő ápolt,a férfi meg lepukkant,szipog,pisaszagú.

2023. júl. 2. 12:59
 5/18 A kérdező kommentje:

"Ilyen hosszú orrszőr általában 40 feletti pasikra igaz."

Én is úgy látom

De akárhogy is, csak a férfiak egy részére igaz, a többségnél talán nem. Így is elég sok férfi érintett, aki nem is nyírja.

És el van nézve, pedig én férfiként is undorodom tőle

2023. júl. 2. 13:06
 6/18 anonim ***** válasza:
14%
Én mindig kitépkedem, mert gusztustalan amikor kilóg. Ha nyírod akkor csak megerősödik.
2023. júl. 2. 13:17
 7/18 anonim ***** válasza:

Irritál persze. Én sem tudom, miért nem várunk el többet tőlük.

Azt hadd tegyem hozzá, hogy nem csak a fiúknak van, és nem csak akkor látszik, ha hosszú. Nekem az orrom pici, de felfele hajlik, (kb mint Kate Middletonnak), és amiatt, hogy látszik az orrlyukam, látszik a szőr is. Mindig látszott.

Gyantával és fülpiszkával szoktam kiszedni, amikor már nagyon látom.

2023. júl. 2. 14:08
 8/18 A kérdező kommentje:

"Én ötvenes vagyok,de szemöldökcsipesszel szoktam kihúzni és sosem lóg ki, nem nő túl."

Én is szemöldökcsipeszt használok, kb. csak havonta szokott megnőni de akkor egészen soká tart a művelet ahhoz képest milyen pici a felület. Mások arra panaszkodtak hogy rettenetesen kellemetlen nekik kihúzni mert ott érzékenyek

Ezért használnak néhányan nyírót.

De hogy 6# mit vétett amiért így le kellett pontozni azt nem tudom

2023. júl. 2. 14:48
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem erősödik, ha nyírod, az urban myth rész van lepontozva.
2023. júl. 2. 15:00
 10/18 A kérdező kommentje:

"Nem erősödik, ha nyírod, az urban myth rész van lepontozva."

Nem erősödik az igaz, de gyorsabban nő. Az is elég baj

2023. júl. 2. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!