Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok titeket nem szokott irritálni a pasasok nagy orrszőre?
Én ebből a helyzetből szerencsés vagyok mert szinte érzéketlen az orrom és nem okoz problémát az orrszőr eltávolítása mint a legtöbb embernek.
Viszont a legtöbb embernek nagyon kellemetlen, gondolom ezért van annyi férfinak hatalmas orrszőre ami majdnem hogy a szájáig ér ha nem is nyírja.
Engem is szokott irritálni ha látom még akkor is ha hetero férfi vagyok, de a csajokat ez a dolog mennyire hatja meg?
Nem undorodnak ettől?
Sosem volt olyan párom, akinek kilógott volna.
Nem hiszem, hogy annyira kényelmetlen lenne visszavágni a kilógó részt. Csak szimplán igénytelenek.
Ilyen hosszú orrszőr általában 40 feletti pasikra igaz.
Én ötvenes vagyok,de szemöldökcsipesszel szoktam kihúzni és sosem lóg ki, nem nő túl.Ahogyan a fulemből sem,mert azt is ápolom.
Igénytelennek tartom,ha egy férfi ápolatlan,nem is értem,akinek van párja,felesége, az hogy nézheti ezt el.Mert sokszor a nő ápolt,a férfi meg lepukkant,szipog,pisaszagú.
"Ilyen hosszú orrszőr általában 40 feletti pasikra igaz."
Én is úgy látom
De akárhogy is, csak a férfiak egy részére igaz, a többségnél talán nem. Így is elég sok férfi érintett, aki nem is nyírja.
És el van nézve, pedig én férfiként is undorodom tőle
Irritál persze. Én sem tudom, miért nem várunk el többet tőlük.
Azt hadd tegyem hozzá, hogy nem csak a fiúknak van, és nem csak akkor látszik, ha hosszú. Nekem az orrom pici, de felfele hajlik, (kb mint Kate Middletonnak), és amiatt, hogy látszik az orrlyukam, látszik a szőr is. Mindig látszott.
Gyantával és fülpiszkával szoktam kiszedni, amikor már nagyon látom.
"Én ötvenes vagyok,de szemöldökcsipesszel szoktam kihúzni és sosem lóg ki, nem nő túl."
Én is szemöldökcsipeszt használok, kb. csak havonta szokott megnőni de akkor egészen soká tart a művelet ahhoz képest milyen pici a felület. Mások arra panaszkodtak hogy rettenetesen kellemetlen nekik kihúzni mert ott érzékenyek
Ezért használnak néhányan nyírót.
De hogy 6# mit vétett amiért így le kellett pontozni azt nem tudom
"Nem erősödik, ha nyírod, az urban myth rész van lepontozva."
Nem erősödik az igaz, de gyorsabban nő. Az is elég baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!