Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket az incelek/jófiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket az incelek/jófiúk vagy az "i'm not like other girls" szindrómás jókislányok irritálnak jobban?

Figyelt kérdés
Végülis mindkettő csak ribncozni meg qrvázni tudja a nőket, szóval akkora különbség nincs talán. De akkor is.
2020. júl. 6. 14:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Engem a nőgyűlölő pasik.
2020. júl. 6. 14:37
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Engem mindenki, aki csak általánosítani tud, és minden nőt/férfit egy kalap alá vesz.
2020. júl. 6. 14:46
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A második kategória legalább nem árasztja el a gyk-at. Csendben vannak. Szóval az első kategória sokkal idegesitobb.
2020. júl. 6. 14:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Itt gyik.en? Nyilván az előbbi. Máshol szerencsére nem nagyon találkozni velük, csak névtelenül nagy legények.

Az utóbbi csoport meg gondolom inkább fészen meg instán tömörül. Fészt nem nagyon használom, instán meg nem követek ilyeneket. Ők így elkerülhetőek.

2020. júl. 6. 15:06
 5/13 anonim ***** válasza:
66%

3.

Igen, ők más oldalakon nyomulnak, de mivel ez nem az amin éppen vagyunk, ezért az "nem ér".

Amúgy egyforma mértékben rossz az összes ilyen viselkedésmódot folytató "csoport", legyen az incel, női incelek akik általában női oldalak fórumain ontják a baromságaikat, ráadásul ott mégcsak ellenállás sincs az ilyesmi ellen, rikácsoló öregasszonyok a fonóban, bunkó öreg alkesz papik a kocsmában - teljesen mindegy. Most mindenki aki valamelyikhez tartozik katonás lepontozásban részesít majd, mert "micsoda dolog ez már, hogy ilyet mondtak az IGAZSÁG HIRDETŐIRŐL"

2020. júl. 6. 15:09
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok dönteni, mindkét csoport Tajgetosz kategória.
2020. júl. 6. 15:23
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem a hülyék irritálnak, sajnos sok van belőlük.😐
2020. júl. 6. 17:42
 8/13 anonim ***** válasza:
5%
Engem a feminista feminácik, akik teljesen kifordítva akarják látni a világot, kivétel nélkül férfigyűlölettől habzik a szájuk mindnek.
2020. júl. 6. 19:29
 9/13 anonim ***** válasza:
22%

Engem az utóbbi.

Míg az incel-lét az egy kényszer, addig a nők r1banckodása egy döntés, illetve döntési sorozat eredménye.

Egy nő dönthet úgy, hogy tényleg normális lesz, nem csak ilyen "én nem olyan vagyok" típus, aki aztán ugyanúgy szétteszi a lábát az alfáknak.

Az incelek viszont kényszerből lesznek incelek. Nem saját akaratukból válnak olyanná, amilyenek, hanem a körülmények teszik őket azzá.

Példával élve:

Téged melyik ordibáló ember zavar jobban a buszon? A szellemi fogyatékos, aki kísérővel van, vagy a részeg alkoholista? Mert ugye a fogyatékosság az sajnos egy kényszer, azt nem az illető választotta. Az italt viszont senki sem erőszakolta bele a részegbe, maga döntött úgy, hogy leissza magát.

2020. júl. 6. 20:59
 10/13 anonim ***** válasza:
91%

"Az incelek viszont kényszerből lesznek incelek. Nem saját akaratukból válnak olyanná, amilyenek, hanem a körülmények teszik őket azzá."

Pont emiatt a felelősséghárító, hazug maszlag miatt ennyire undorító ez a csoport :D Imádom, hogy ezt ti komolyan el is hiszitek magatokról, szép dolog az önámítás. Az incel pontosan ugyanannyira tehet a sorsáról, mint a hasonlatodban a részeg alkoholista és pont ugyanannyi eszköze lenne a javulásra is, ha nem derogálna a kis lelkének :D Szenvedjetek csak, ti pont megérdemlitek.

2020. júl. 7. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!