Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szimpatikus volt egy fiú, de láttam hogy facebookon gyűjti a like-okat és azóta nem szimpatikus. Ez miért van? Csak az enyhe másnaposság miatt, és holnapra elmúlik? Ő eddig nem ilyen volt.
Hahó!!! Én nem azt írtam, hogy van fiókom! Én azt írtam, hogy 10 emberből 8 ezt csinálja es ez a mai norma. Mint ahogy a kérdezőnek is van. Ennyi erővel szted akkor hány emberre lehet rá mondani, hogy dísz.. zi? Meg lehet itt magyarázni, hogy aki csak alig oszt meg vmit az nem...
Nekem volt. 3 éve nincs ráment egy kapcsolatom ennyi. De ha ismerkedek pont lexarom h kinek hány likeje van vagy egyáltalán fent van e pont ez miatt. Ha eloben szimpatikus egy fiú akkor nem érdekel mit csinál a neten ennyi.
#5, szociális háló, úgy hívják, - a magyar népesség nagyobb része ott érhető el leggyorsabban.
Megosztok valami viccet, egy hasznos cikket a win10 takarítókról, egy kiállítás hirdetését, a Himnuszt az állítólagos eredeti tempójában elgitározva, szóval, amikről általában beszélnék emberekkel.
Mi abban jó, ha valaki elzárkózik a világtól?
Azt nem értem, hogy "gyűjti" a lájkokat, ha tetszik a népnek lájkolják, ha nem hát nem.
Ha majom a pasi, akkor majom, de egy napra?
De nem értem, mi történt?
#8 az ilyenektől nekem is, bár kizárom elég hamar.
Üres.
De egy napra hogy lesz ilyen valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!