Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder like-ok itthon vs. Másik országban?!
Sziasztok!
Elöljáróban annyit, hogy egy nem túl helyes (Photofeeler szerint 5/10 körül), vékony, kisfiús/fiatalos arcú férfi vagyok. Programozóként dolgozom, és "digitális nomádként" jó sokat utazom. Mint a korosztályomban - 20-as éveim végén járok - oly sokan, én is gyakran próbálok szerencsét Tinderen. Megvan az előfizetésem, hogy látom kik/hányan húznak jobbra. A profilomból nem derül ki, hogy magyar vagyok, angol a munkamegnevezésem, bemutatkozásom is. Külföldön néha kiírom, hogy Magyarországról érkeztem, de többnyire azt sem.
Azt tapasztalom, hogy itthon, illetve nyugaton (ideérve Nyugat-Európát, Észak-Amerikát és Ausztráliát) senki, de szinte tényleg senki nem húz jobbra. Egy-két esetet és a botokat leszámítva ezeken a helyeken gyakorlatilag teljes a kudarcom, mintha nem is léteznék. Ha ráköltök egy kisebb összeget a boostokra, akkor akad egy pár egyezés, de nem illetve alig válaszolnak.
Ha egy kicsit keletebbre megyek, mondjuk Ukrajna, Oroszország, de még Lengyelországban is kicsit felpezsdül a Tinderem. Nem, ott sem leszek egy Hódító Vilmos - hehe -, de napi többen húznak jobbra, néhány igen szép lány is, akik ráadásul többnyire - ha rossz angolsággal is, de - válaszolnak az üzeneteimre.
Még keletebbre, Délkelet-Ázsiában pedig aztán teljes fordulat: napi szinten akár több tízen is jobbra húznak és egész sokan válaszolnak.
Szerintetek mi lehet az oka, hogy nyugaton ennyire le sem szarnak a nők, keleten meg mintha egy picit jobban érdekelném őket?
Én nem tinderezek, de nekem is hasonló a tapasztalatom.
Beszélek oroszul, szóval nem kérdés, mely területen "pecácok" ;)
Nyugati szemmel a magyarok kozel-keleti szegeny nepsegnek latszanak. Szedett-vedett izlestelen oltozkodes, beleertve a nagy neveket polokon, amit angol villanyszerelo, meg komuves hord szabadidejeben.
Europai emberek rosszul lennenek ettol.
Tényleg értetlen vagy?
Lehet, Lengyelország kb. azonos velünk, de magad írtad, hogy nem derül ki, hogy magyar vagy. Szóval ezért.
Incelek, megvan a megoldás! Költözzünk Ázsiába!
Amúgy azért mert a nők itt befásultak, csökönyösek, és semmi sem felel meg nekik. Látod, itt is csak belekötni tudnak mindenbe, meg kiforgatni a szavakat úgy hogy nekik legyen igazuk. Ugyanilyen magyar nők húznak téged balra ott, mint akik itt osztják az észt.
Menj el pl. Brazíliába. Ott kis túlzással a nők szednek fel téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!