Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írsz annak a csajnak akivel szexelni szeretnél?

Figyelt kérdés
Pl. már csevegsz a csajjal egy ideje. Milyen szöveggel próbálod rávenni, hogy szexeljen veled?

2023. júl. 2. 08:47
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
80%
Randira hívod, aztán ...
2023. júl. 2. 08:48
 2/26 anonim ***** válasza:
93%
Hivd el személyesen találkozóra, legyen az bármi,csak kettesben legyetek, lehetőleg ne legyen körültettek sok ember, és úgy próbálj meg konkrét utalásokat tenni.
2023. júl. 2. 08:53
 3/26 anonim ***** válasza:
33%

Ha jól nézel ki, akkor őszintén megmondod, hogy csak dugópajtinak, szexkapcsolatra kell. A csaj belemegy, aztán titkon reménykedik, hogy majd beleszeretsz. Én már csak tudom...

Ha szarul nézel ki, akkor nem mondhatod meg őszintén, mert minimum leköpködnek a csajok, hogy micsoda beteg lelkű állat vagy. Ha meg kamuzol, hogy kapcsolat kell, aztán csak szexelsz vele, akkor megint te leszel a szemét.

2023. júl. 2. 08:55
 4/26 anonim ***** válasza:
61%
Törődj vele, szeresd, bókolj, fejezd ki, hogy őszintén érdekel, sokat jelent neked, ne csak szavakkal, hanem tettekkel is bizonyíts, és idővel ő fog majd akarni szexelni.
2023. júl. 2. 08:56
 5/26 anonim ***** válasza:
87%

4. szerintem ez nem jó, a csaj majd azt hiszi, hogy szeretne tőle valami.

Legyél vele egyenes, ha mást nem akarsz tőle, ne hülyítsd.

2023. júl. 2. 09:01
 6/26 anonim ***** válasza:
85%

5 ezt ironikusan írtam, hátha rádöbben a kérdező, hogy ez lenne normálisan a dolgok menete..

Nem célozgatni…

A rosszlányoknak célozgatni sem kell, csak fizetni. Nem értem, minek ez a cirkusz.

2023. júl. 2. 09:02
 7/26 A kérdező kommentje:
Sokszor el kell hitetni egy nővel, hogy komoly kapcsolatot akarok azért, hogy lefeküdjön velem.
2023. júl. 2. 09:11
 8/26 anonim ***** válasza:
85%

De mocskos hányadék vagy!🤮

Nem baj, előbb utóbb visszakapod, hogy átvágod a nőket alaposan! 😈

2023. júl. 2. 09:37
 9/26 anonim ***** válasza:
6%

#8 Dehogy kapja vissza..

Amúgy meg ha máshogy nem adják magukat, akkor mit lehet mást tenni?!

2023. júl. 2. 09:51
 10/26 anonim ***** válasza:
52%
Nős vagy kérdező? Mert akkor úgy egyszerűbb.
2023. júl. 2. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!