Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom (pasi), füldugóval alszik, de fent volt,amikor hajnali 4 órakor elkezdett nyávogni a macska,hogy ki szeretne menni.Beengedésnél is én ugrottam.Szándékosan nem kelt fel..és ez már többször is volt. Mit csináljak?
Nálam eleve elképzelhetetlen hogy a macska a szobámban alszik
Ha a macskával akarnál aludni kiküldenélek vele együtt a szobából
Amúgy szeretem a cicusokat
Én személy szerint utálom a macskákat. Haszontalan egy állat. Anyámnak van 2. Már akkor is utáltam együtt élni velük amikor ott laktam.
Magával az állattal nincs bajom, de az állandó szar szag, virnyákolás, belezabálás mindenbe, felugrálás a konyha pultra, verekedés-szaladgálás hajnalban. Volt amikor be lett zárva véletlenül egy szobába és tele szart/hugyozott mindent.
Soha a büdös életbe nem tartanék macskát, szóval megértem a párodat. Gondolom azóta ő is megbánta a döntést és már szabadulna tőle. Teljesen jogosan.
Nálam a házban sem aludhatna
Persze városban másképp működik de vidéken meg is tehetem hogy kint tartom ahogy kell. A macska amúgy is egy vadászós szabad lény, semmint bezárjam a házba
Nem oda való
Hát, megpróbálhatod megbeszélni vele, hogy mégis mit vársz tőle, munkamegosztás tisztázása meg ilyesmi. Vagy csinálhatod te is azt, amit ő, hogy amikor a macska bejönne, akkor te is direkt nem kelsz fel, hátha a pasid hamarabb megunja a nyávogást. Vagy bökdösd meg, hogy te engedted ki, most ő jön.
De gyereket így én sem mernék vele vállalni, aki egy macskával nem tudja a közös teendőkből kivenni a részét, annak a gyerek túl sok lenne.
Azért ne hasonlítsunk már egy szaros macskát az ember saját gyerekéhez.
Komolyan ekkora szellemi rövidnadrágok vagytok?
"Komolyan ekkora szellemi rövidnadrágok vagytok?"
Erre most jössz rá?
Ha igen te sem vagy semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!